Volkswagen i luga o le "gaso atoa". Iloa fuafuaga a le ituaiga Siamani

Anonim

I lana konafesi faaletausaga, na filifili ai Volkswagen e sii i luga le "pito o le veli" i luga o faʻataʻitaʻiga fou o le a oʻo mai.

Afai o le autu malosi o lenei konafesi faʻaletausaga na faʻataʻamilo i le Transform 2025+ fuafuaga, faʻatasi ai ma le taulaʻi atu i taavale faʻapipiʻi ma eletise, e leʻi matamuli Volkswagen e faʻaalia ana fuafuaga mo se lumanaʻi lata mai.

O le faʻailoga Siamani na faʻasalalau faʻataʻitaʻiga fou o le a tuʻuina atu mulimuli ane i lenei tausaga. I le aotelega, e aofia ai ma i latou ua uma ona tuʻuina atu, o le a aumaia e Volkswagen le 10 faʻataʻitaʻiga fou i le maketi i lenei tausaga i le lalolagi atoa.

O nisi o latou ua uma ona iloa. I le amataga o le tausaga, na faʻaalia ai e le Siamani faʻailoga, mo le maketi i Amerika i Matu, le Atlas, se SUV tele (5.0 mita le umi), ma le gafatia mo nofoa e fitu. Faʻaauauina le autu SUV, faʻapea foʻi ma nofoa e fitu, ua uma ona matou vaʻai i le Tiguan AllSpace.

Ae ui i lea, na maua e Amerika i Saute le faʻaleleia o foliga o luga!. Toe foʻi atu i Europa, Volkswagen na tuʻuina atu le Arteon i le Geneva Motor Show. O le sui o le Passat CC o loʻo faʻapea o ia o le pito i luga o le laina o le ituaiga, faʻatulagaina i luga aʻe o le Passat.

2017 Volkswagen Arteon

T-Roc na gaosia i Potukale na fa'aalia

E oʻo atu i le faʻaiʻuga o le tausaga, o le a tuʻuina atu isi faʻataʻitaʻiga e ono. Amata ia Iuni ma le tuʻuina atu o le tupulaga fou o le Volkswagen Polo. O le aoga o le taunu'uga lea o le MQB A0 platform fou (fa'ailoa mai e Seat Ibiza), lea e tatau ona fa'aliliuina i totonu o quota maualuga.

2017 Volkswagen T-Roc Test Prototype

O le masina o Aukuso o le a faʻaalia ai le T-Roc crossover (luga), e faʻavae i luga o le Tapolo, atonu o le mea sili ona taua o le faʻailoga Siamani o le tausaga. E le gata o loʻo tuʻuina mai ai le faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia ai le sili ona manuia mo le au faufale i aso nei, e taua tele foi mo matou Potukale, aua o le a gaosia i Autoeuropa, i Palmela.

O Aukuso foi o le a maua ai e le maketi a Saina le PHEV version o le Phideon, le faleoloa taugata na suia ai le Phaeton i lena maketi.

2017 Volkswagen Phideon GTE

Matou te oso ia Novema, pe a faʻaalia e Volkswagen le Virtus, o se tamaʻi saloon, na maua mai i le Polo, faʻamoemoe mo le maketi a Amerika i Saute.

I lena lava masina, o le a feiloai ai Europa ma le sui o le Touareg, o le faʻailoga sili ona taugata i le fanua o SUVs. O lona faʻaaliga e ono faʻamoemoeina mo le Frankfurt Motor Show, ia Setema.

Volkswagen i luga o le

O le faaiuga o le tausaga o le a faʻaagaga mo le tuʻuina atu o se Jetta fou, o se saloon laʻititi nai lo le Passat, faʻamoemoe mo le maketi i Amerika i Matu.

19 SUV fou ma crossovers

Afai tatou te faitauina naʻo le 100% faʻataʻitaʻiga fou, toetoe o le afa o SUVs ma crossovers. O le faʻatupulaia o le faʻateleina o lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulagaina e faʻaauau, ma Volkswagen faʻasalalau le faʻalauiloaina o 19 talosaga fou i lenei tulaga.

2016 Volkswagen T-Cross Breeze

E leai ni fa'amaoniga mautinoa pe o le a le fuafuaga fou ma pe aofia ai pe leai isi fa'ailoga a le vaega. Ae ui i lea, o se tasi o talosaga ua uma ona tatou iloa o loʻo agai i luma. E ta'ua o le T-Cross Breeze, o se manatu e fa'aalia ai se fa'asaga fa'aliliu. Na tuʻuina atu i le 2016 ma o le a faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga gaosiga e faʻavae i luga ole Volkswagen Polo fou. Ma e mautinoa lava e le mafai ona liua.

E LE'I MISIA: E mana'omia oe e le Mafua'aga Ta'avale

Mo se lumanaʻi mamao, i le 2020, o le a tatou vaʻai i le oʻo mai o le tupulaga fou o trams, faʻavae i luga o le faʻavae tuʻufaʻatasia MEB, e amata i le gaosiga o le faʻasologa o le manatu I.D.

2016 Volkswagen I.D.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili