Porsche 911 Turbo S Fa'asologa Fa'apitoa: 27 hp sili atu le mana ma sitaili tulaga ese

Anonim

Talu mai le 1986, Porsche Exclusive ua ofoina atu i ana tagata faʻatau le avanoa e faia ai ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina le mautauave "faʻasologa o falegaosimea" i le maualuga maualuga i luga o le auala. Mai le taimi nei, o le a toe faʻaigoaina lenei matagaluega Porsche Exclusive Gaosiga , ma faʻamanatu le suiga o le igoa, e leai se mea e sili atu nai lo le faʻalauiloaina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa fou. o le Porsche 911 Turbo S Fa'asologa Fa'apitoa.

Na atia'e i le Porsche Exclusive Manufaktur's headquarters i Zuffenhausen, o le 911 Turbo S Exclusive Series fa'aopoopo 27 isi solofanua i le ta'uta'ua 3.8 twin-turbo ono-cylinder fa'afeagai poloka. I mea uma e maua ai le 607 hp o le mana ma le maualuga maualuga o le 750 Nm.

Porsche 911 Turbo S Fa'asologa Fa'apitoa

O taʻaloga e faʻapitoa foi i nai taʻaloga: 2.9 sekone mai le 0-100 km / h, 9.6 sekone mai le 0-200 km / h ma le maualuga maualuga o le 330 km / h. Ae o eseesega faʻatusatusa i le faʻasologa faʻasologa e le gata i faʻamatalaga faʻapitoa.

O le Porsche 911 Turbo S Exclusive Series, e sau ma uili uliuli 20-inisi, faʻaalia le lanu auro Samasama Metallic mo le faʻaogaina o le tino, valiina i le faʻaogaina o le laser technology ma faʻafetaui lanu o le kalipa taofi.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series totonu
O nofoa ta'aloga 18-auala fetu'una'i ua faia e fa'aaoga ai le lua laulau o pa'u ma'a.

O leo auro e ave foi i totonu, i luga o le suʻega o le dashboard, uili, faitotoa ma luga o nofoa taʻaloga i le paʻu Alcantara.

E le gata i lea, o le apaau pito i tua e sau mai le Turbo Aerokit, e tele mea faʻaoga i le alava kaponi ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o loʻo i ai faʻailoga uamea e fa i lanu uliuli. O lo'o aofia ai fo'i i totonu o le pusa meafaigaluega o le Porsche Active Suspension Management ma le Porsche Dynamic Chassis Control.

O le gaosiga o le Porsche 911 Turbo S Exclusive Series e faʻatapulaʻaina ile 500 iunite, ma se tau e leʻi faʻaalia. I le faaopoopo atu i le taavale, o le a mafai foi e tagata faatau ona ave i le fale se uati ma se seti o atopaʻu (le lapoʻa lelei mo le tauaveina o lenei 911 Turbo S) ma le saini Porsche Exclusive Series.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Fa'asologa Fa'amatalaga

Faitau atili