BMW M760Li xDrive: Sili ona Mamana 7 Fa'asologa

Anonim

O le ituaiga Munich ua maua le lototele ma o le a ave i Geneva le 7-Series sili ona malosi, le BMW M760Li XDrive.

Na matou manatu o le a le mafai e le BMW ona faʻamalosi e faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga maualuga o le BMW 7 Series. O le mea moni, e leʻi faʻamalosi atoatoa, aua o lenei faʻataʻitaʻiga fou e le o se M7 moni - o le limousine (Li) version ma o le mea lea o le a matua mamao ai le ta'ua o M7. Ae i le tulaga o le faatinoga e toetoe lava "o ia mo ia", ma o le uluai faataitaiga Bavarian i lenei vaega e maua le uluai M Performance.

Ae mo le afi, na matou maua le 6.6 lita twin-turbo V12 iunite e mafai ona tuʻuina atu le 600hp (@5,500rpm) ma le 800Nm o le maualuga maualuga o loʻo avanoa i le amataga o le 1,500rpm. O nei fuainumera e mafai ai e le BMW M760Li XDrive ona avea ma tagata tamo'e moni: 0-100km/h ile na'o le 3.9 sekone. Ae mo le saoasaoa maualuga, paga lea, na faʻatapulaʻaina i luga o le eletise i le 250km/h.

FESOASOANI: O le fea BMW M3 e sili ona taagulu?

O se paaga taua o lenei malosiaga tele o le faiga o le taavale uili uma (xDrive) lea e faʻapipiʻiina i se faʻapipiʻi otometi lua-pipii ma 8 saosaoa ma foe i luga o le uili (leai se tusi lima filifiliga). Ina ia mafai ona lelei le eletise, na matou maua ai uili 20-inisi faʻapipiʻi i paʻu pipii Michelin Pilot Super Sports.

O lenei BMW M760Li XDrive ua na'o se mataupu o le leai o se mamafa. A uma mea uma, e le o se M7 ma o le faʻailoga lava ia e manaʻo i ana tagata faʻatau ia nofouta i ai. E ui lava i lea, e fesoasoani i le faʻatautaia o lenei faʻataʻitaʻiga taugata, o le German brand na aofia ai se faʻamalologa taʻaloga ma faʻaauau pea ona ofoina atu le Active Comfort Drive ma Road Preview system, e pei ona maua i le taimi nei 7 Series. e tutusa ma mea o loʻo maua i le isi. M fa'ata'ita'iga.

E LE'I MISIA: O le talafaasolopito o le BMW M3 (faatasi ai ma le vitio)

O le pulega fou (poʻo taʻavale taʻavale) BMW M760Li o le a iai i le Geneva Motor Show lea o le a faia mai ia Mati 3 i le 13 i lenei tausaga.

BMW M760Li xDrive: Sili ona Mamana 7 Fa'asologa 21786_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili