Volkswagen T-ROC Concept na faʻaalia

Anonim

A aunoa ma le faʻamaoniaina o le gaosiga o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaosofia e lenei manatu, o le faʻailoga Siamani na faatoa faʻaalia uma faʻamatalaga o le Volkswagen T-ROC Concept.

Fuafuaina mai le maoa'e e avea ma se koluse i le va o se coupé ma se SUV, o le Siamani faʻailoga faʻatoa faʻasalalau faʻamatalaga uma o le Volkswagen T-ROC Concept. O se fa'asagaga e tolu-faitotoa, o lo'o fa'ailoa mai ai le gagana fa'ailoga o lo'o i ai nei a le fa'ailoga Siamani i se auala mata'ina: fa'amata'u ta'uta'ua; galuega a le tino i Azul Splash Metallic; fa'ailoga palasitika uliuli ma uili 19-inisi e fa'amalosia ai le agaga fouvale.

Ae o le tele o loimata o le fouvale o loʻo maua i le taualuga e mafai ona aveese. Fa'afetai i laupapa e lua, e mafai ona tatou suia lenei coupé/SUV ile auala/SUV ile minute. Va'ai:

t-roc 4

Faʻavae i luga o le MQB platform, Volkswagen atonu o le a agai atu i le maketiina o se faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o lenei manatu. Ole faaiuga a le pulega ole Volkswagen e tatau ona faalagolago ile taliaina e tagata lautele.

Fa'aauupegaina i le afi 184hp 2.0 TDI o lo'o maua i le Golf GTD, o le Volkswagen T-ROC Concept e mafai ona fa'ataunu'uina le 0-100km/h i le na'o le 6.9 sekone ma o'o atu i le saoasaoa maualuga o le 210km/h. Ole fa'asalalauga fa'atau ole 4.9L/100km.

Mulimuli i le Geneva Motor Show ma le Ledger Automobile ma tumau pea i le fa'alauiloa uma ma tala fou. Tu'u mai ia i matou lau fa'amatalaga iinei ma luga oa matou feso'ota'iga lautele.

Volkswagen T-ROC Concept na faʻaalia 21794_2

Faitau atili