I le uili o le Mazda6 SW fou ma le G-Vectoring Control

Anonim

O se mea moni: 2016 o se tausaga o le tuputupu aʻe mo Mazda. Mo le fa o taimi sosoo, na toe faʻamauina ai e le Iapani le faʻatupulaia o faʻatauga i Europa. O se evolusione e tauamiotonuina, i se vaega tele, e ala i le faʻafouina manuia o ana faʻataʻitaʻiga autu i le lua tausaga talu ai.

I le faaopoopo atu i le CX-5 fou, Mazda3 ma MX-5 RF, o le peti mo le 2017 o loʻo i luga o le Mazda6 toe faʻafouina, i le van ma le saloon versions. E sili atu nai lo na'o se fa'afouga fa'alelei, ua fa'atamaoaigaina talu ai nei e Mazda lona pito i luga o le laina i le G-Vectoring Control system, fa'atasi ai ma fa'aopoopoga fou i le SKYACTIV-D 2.2 afi tiso.

O nai fa'alelei laititi na fa'aopoopo uma e fa'apupulaina ai uiga lelei o lenei fa'ata'ita'iga e matua lelei lava na fanau mai i le fa'ailoga e fa'avae i Hiroshima, Iapani.

Mazda6 SW

Mazda6 SW SKYACTIV-D 2.2 MT 175 hp

Le mamanu tutusa, sili atu tekinolosi

I fafo, na mulimuli ai Mazda i le manatu o le "leai se suiga i se au manumalo", ma o lea, Mazda6 tumau faamaoni i le gagana KODO, e leai ni suiga. O loʻo faʻaauau pea ona avea ma se tasi o talosaga sili ona malosi ma faatosina i le vaega, faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻapitoa, e pei o faʻailoga o faʻailoga o uili, lea e amata i le grille ma faʻaiʻu i luma faitotoa.

I totonu, o le faʻataʻitaʻiga Iapani e faʻaogaina le 4.6 inch touchscreen fou ma se faʻaaliga maualuga maualuga. O ata fou ma lanu e mafai ai ona sili atu le faitau i lalo o tulaga malamalama eseese, ma e sili ona aoga e faʻailoa ai i matou pe a matou faimalaga i luga atu o le saoasaoa faʻatagaina.

I le uili o le Mazda6 SW fou ma le G-Vectoring Control 21802_2

Mazda6 SW SKYACTIV-D 2.2 175 hp

A talanoa i le vateatea, e le mafai foi ona faitio tagata o nofoa pito i tua. E le o misi le potuvae. O le 4.80 mita le umi o lenei veni e fa'amaonia ai fo'i le 522 lita o le gafatia o ato.

E sili atu le agavaa o le afi afi ma… le leoa

O loʻo faʻagasolo na matou iloa ai le tala tele e uiga i le Mazda6, amata i le pisapisao afi (pe leai ...). Mazda peti i luga o le faamamaina o ana afi tiso ma ni faiga fou se tolu: Natural Sound Smoother, Natural Sound Frequency Control and High-Precision DE Boost Control.

O le faiga muamua o lo'o fa'aaogaina se vaega u'amea (o lo'o i totonu o pistons) e fa'aleaogaina ai le tete'e o lo'o fa'atupuina i le taimi o le pa o le paluga o le ea/tiso, a'o le lona lua e fa'afetaui le taimi o le afi e fa'aitiitia ai galu mamafa ma fa'aitiitia ai le vibration. O le auala lea e galue ai le NSS:

I le faʻatinoga, o nei faiga e lua e faʻaogaina ai le afi 2.2 lita e sili atu le lamolemole ma sili atu le filemu, lea e saofagā ai foi le lelei o le leo o le fale.

O le faiga lona tolu ma le mulimuli, High-Precision DE Boost Control, e nafa ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le turbo ma le faʻaleleia o le tali atu.

I tulaga o le faʻatinoga, o le 175 hp SKYACTIV-D 2.2 afi e leai se mea e manaʻomia, e ese mai. I lenei lomiga ma le ono-saosaoa manual gearbox, o le tali a le afi e laina ma alualu i luma, e mafai ai ona lolomi le saoasaoa ola i laina saoasaoa uma. I le isi itu, o le 420 Nm o le torque o lona uiga e mafai ona tatou feagai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi e aunoa ma se fefe.

I le uili o le Mazda6 SW fou ma le G-Vectoring Control 21802_3

Mazda6 SW SKYACTIV-D 2.2 175 hp

Ae mo le malosi, o le Mazda6 o loʻo i ai i foliga lelei. Le G-Vectoring Control dynamic fesoasoani system lea e fa'aauupegaina ai lenei fa'ata'ita'iga e pulea le afi, gearbox ma chassis i se auala tu'ufa'atasi e fa'aleleia uma ai le saoasaoa o le tali atu o le seti ma le mautu. E tasi le isi mea e oʻo atu i Jinba Ittai, o se manatu e faʻapea i le gagana Potukale lelei o lona uiga o le "solofanua ma le tiʻetiʻe atoa". E faigofie ona va'ai po'o ai o lo'o i ai i lenei suiga mai le lalolagi fa'ata'avalevale i le lalolagi o ta'avale.

I le faaiuga o le suʻega, e masani lava, matou te leʻi oʻo i faʻatauga na faʻasalalau e le faʻailoga - o le faʻamalosia o le faʻaaogaina fou ma faʻatagaina tulaga faʻatagaina e tatau ona faʻaitiitia ai nei eseesega. E ui lava i lea, na faʻaalia e le meafaifaʻaili se tau manaia: 6.4 lita/100km i le faʻafefiloi ma le faʻaaogaina faʻafefe.

Faitau atili