Aston Martin Vanquish Zagato Manumalo Speedster ma Shooting Brake

Anonim

O le tausaga na tea nei na tatou iloa ai le Aston Martin Vanquish Zagato Coupé, o se GT faapitoa na sainia e Zagato – o le carrozzieri Italia iloga. O se sootaga Italia-Peretania ua umi mo le ono sefulu tausaga. Ma e le'i tau faatali umi mo le fa'aliliuga fa'atatau, e ta'ua o le Uili Uila.

O faʻataʻitaʻiga uma e lua ua uma ona amata gaosiga, ma e atagia ai o latou uiga faʻapitoa, o le a faʻatapulaʻaina uma i le 99 iunite taʻitasi.

Ae le'i mae'a Aston Martin ma Zagato ia Vanquish Zagato. O le tausaga nei o le a faatupulaia le numera o tino i le fa, faatasi ai ma le tuʻuina atu o se Speedster ma se faʻamataʻutia Shooting Brake i le Pebble Beach Concours d'Elegance, lea e tatalaina ona faitotoa i le aso 20 o Aukuso.

Amata i le Speedster, ma faʻatusatusa i le Volante, o le eseesega autu o le leai o le lua (matua laiti) nofoa pito i tua, faʻatapulaʻa i le na o le lua nofoa. O lenei suiga na mafai ai mo se sitaili sili atu i le faʻamatalaga pito i tua, sili atu taʻavale taʻavale nai lo GT. O fatu i tua atu o nofoa ua tupu tele, ma e pei o isi vaega o le tino, o loʻo "faʻatagata" i le fiber carbon.

Aston Martin Vanquish Zagato Speedster

O le Speedster o le a avea ma elemene sili ona seasea o Vanquish Zagato's uma, ma na o le 28 iunite e gaosia.

Ua toe maua e Vanquish Zagato le taofi fana

Ma afai o le Speedster o loʻo i ai i le pito sili o lenei aiga Vanquish faʻapitoa, faʻafefea le Shooting Brake? E o'o mai i le taimi nei ua na'o se ata o lau fa'amatalaga ua fa'aalia ma o fa'atusatusaga e mata'ina. E ui lava i le taualuga o loʻo faʻalautele agai i tua, o le Shooting Brake, pei o le Speedster, e naʻo le lua nofoa. O le taualuga fou, e ui i lea, e mafai ai ona faʻateleina le faʻaogaina. E le gata i lea, o le Shooting Brake o le a faʻapipiʻiina ma se seti o ato faʻapitoa mo lenei faʻataʻitaʻiga.

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake

O le taualuga lava ia o loʻo faʻaalia ai fatuga lua faʻapitoa lea ua leva ona avea ma faʻailoga a Zagato, faʻatasi ma avanoa tioata e faʻatagaina ai le malamalama i totonu o le fale. E pei o le Coupe ma le Uila, o le Shooting Brake o le a gaosia i le 99 iunite.

E ese mai i eseesega faʻaalia i le va o ituaiga e lua, o le Vanquish Zagato o loʻo i ai se tino e ese le faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa i isi Vanquish's. O le pito i luma fou o loʻo tu mai, lea e faʻapipiʻi ai le Aston Martin grille toeitiiti atoa le lautele atoa ma faʻapipiʻi moli puao. Ma i le pito i tua, e mafai ona tatou vaʻavaʻai i mea faʻapitoa na musuia e le Blade rear optics o Vulcan, o le "monster" o le faʻailoga Peretania na fuafuaina mo taʻaloga.

Vanquish Zagato's uma e fa'avae i luga o le Aston Martin Vanquish S, maua lona 5.9-lita, fa'alenatura-aspirated V12, fa'aolaina 600 horsepower. O le fa'asalalauga e fa'atautaia e se fa'asalalauga otometi e valu-saosaoa.

E leʻi faʻasalalau tau, ae o loʻo faʻatatauina o iunite taʻitasi o le 325 - o le aofaʻi o le gaosiga o tino uma - na faʻatau atu mo tau e sili atu i le 1.2 miliona Euro. Ma o iunite uma 325 ua uma ona maua se faʻatau.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Aston Martin Vanquish Zagato Steering Wheel - pito i tua fa'amatalaga mata

Faitau atili