O SEAT Ibiza fou na faʻaalia mulimuli ane (muamua ata aloaia)

Anonim

Sa leai se mana'oga e fa'atali mo le Fa'aaliga Ta'avale a Geneva. Saili uma foliga fou o le 5th augatupulaga o le SEAT Ibiza, le faʻatau sili o le faʻailoga Sipaniolo.

O le taunuu mai o le tupulaga lona lima o Ibiza e fai ma sui o se tasi o taimi sili ona taua mo SEAT i lenei tausaga. Talu mai le 2014, o loʻo galulue malosi le au inisinia o le gagana Sipaniolo i le mamanu o le SEAT Ibiza fou, ae o suiga i le faʻataʻitaʻiga muamua e le o se mea faʻapitoa.

E pei o le SEAT Leon fou, lea na matou iloa muamua i Barcelona, o le atinaʻeina o le tupulaga fou Ibiza na feagai ma se filosofia o le faʻaauau, ma vaʻavaʻai i le manuia o le faʻataʻitaʻiga Sipaniolo - i le 33 tausaga, le SEAT Ibiza. ua sili atu nai lo le 5.4 miliona iunite i le lalolagi atoa – e faigofie ona iloa pe aisea.

O SEAT Ibiza fou na faʻaalia mulimuli ane (muamua ata aloaia) 21835_1

Mai fafo, o le Ibiza e mulimuli i tulagavae o lona uso matua, aemaise lava i le pito i luma. O le pito i luma o le grille ma le ea intakes ma vaega mama ua toe faʻatulagaina e faʻaopoopoina se uiga taʻaloga i le Ibiza fou. I le pito i tua, sa toe fa'alelei fo'i molī fa'aulu ma tapuni.

Vaai foi: Ua uma ona amata le gaosiga o le SEAT fou Leon Cupra

Ae mo le tulaga faʻatekonolosi, e fou mea uma. SEAT e leai se taumafaiga i le atinaʻeina o le Ibiza fou. Tatou amata i le fale.

O SEAT Ibiza fou na faʻaalia mulimuli ane (muamua ata aloaia) 21835_2

I totonu o le fale, matou te maua ai le faʻasologa fou o le faʻaogaina o le faʻailoga, i le tulaga o le 8-inisi le mata i le nofoaga tutotonu. I le faaopoopo atu i le tele o tekinolosi i luga o le vaa, o le SEAT Ibiza fou o le a sili atu le vateatea, faʻafetai i le faʻaogaina o le lauiloa MQB platform - lea e mafai ai e le gata ina faʻateleina le aofaʻi atoa (i totonu ma fafo) ae faʻaitiitia ai le mamafa ma faʻaleleia. le mataupu malosi (se mea taua tele mo le ituaiga Sipaniolo.

I lenei augatupulaga fou, ua lafoaia e le SEAT le van (ST) ma le tolu-faitotoa (SC) eseese, ma o le mafuaaga lea o le a ofoina atu ai le Ibiza i le 5-faitotoa version (i ata).

O SEAT Ibiza fou na faʻaalia mulimuli ane (muamua ata aloaia) 21835_3

I le tele o afi, o loʻo i ai afi mo tofo uma. Vagana ai le poloka fou 150 hp 1.5 TSI e na o le taunuu mai i le faaiuga o le tausaga (o le muamua o le a amata i le Tapolo), o le a mafai ona tatou faʻamoemoe i poloka masani e tolu-ma fa-cylinder mai le VW Group. , e taulai uma i le lelei (o le Cupra version e tumau mo se taimi mulimuli ane). Faatasi ai ma i latou, matou te faʻamaonia le afi 1.6 TDI i faʻasologa o le 80, 95 ma le 110 hp. I afi penisini, o le fetu o le 1.0 TSI lauiloa i le 95 ma le 115 hp versions.

E tatau ona maitauina o le SEAT Arona o le a fanau mai foi mai lenei faʻavae, o se SUV faʻapipiʻi o le a faʻatulagaina i lalo ole Ateca i le faʻatulagaina o le faʻailoga Sipaniolo ma o le a faʻatupuina atoa ma gaosia i le fale gaosi Martorell. Ose tausaga tele mo SEAT.

O le SEAT Ibiza fou o le a i le Geneva Motor Show ia Mati, ma o le a mafai ona e vaʻai muamua i mea uma iinei i Razão Automóvel.

O SEAT Ibiza fou na faʻaalia mulimuli ane (muamua ata aloaia) 21835_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili