Daimler ma Uber 'au fa'atasi e tu'u ta'avale tuto'atasi Mercedes-Benz i luga o le auala

Anonim

Faatasi ai ma lenei faiga faapaaga, e manaʻo Daimler e maua se avanoa i le tuuga mo le taʻavale tutoʻatasi.

O fesoʻotaʻiga o le Californian brand i le Siamani tele e le fou, ae o Uber ma Daimler faatoa sainia se maliega faʻatasi e fai ma sui o se isi laasaga i le atinaʻeina o le taʻavale tutoʻatasi. Mo le taimi nei, o faʻamatalaga o le maliliega e seasea, ae o mea uma e faʻaalia ai o le a tuʻuina atu e Daimler ni faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi Mercedes-Benz i le lalolagi o Uber ridesharing services platform mo tausaga a sau.

Manatua na maua talu ai nei e Mercedes-Benz se laisene e suʻe ai le E-Class fou i luga o auala lautele i le setete o Nevada (USA), ma o lea, o le pulega Siamani e foliga mai o le sui autu e auai i le vaʻa o faʻataʻitaʻiga mai Uber.

FA'AALIGA: Mercedes-Benz E-Class Coupé na fa'ailoa mulimuli ane

"I le avea ai ma tagata suʻesuʻe o le taavale, matou te mananaʻo e avea ma taʻitaʻi pe a oʻo i le avetaʻavale tutoʻatasi. O le suiga moni i auaunaga tau fe'avea'i o lo'o taoto i le feso'ota'iga atamai i le va o faiga e fa - feso'ota'iga, ta'avale tuto'atasi, fefa'asoaa'i ma fe'avea'i eletise. Ma e mautinoa lava o le a avea i tatou ma faʻailoga o lenei suiga.

Dieter Zetsche, Taitaifono o le Komiti Faatino o Faatonu a Daimler AG.

O loʻo faʻataʻitaʻiina nei e Uber lana lava tekinolosi faʻataʻavale tutoʻatasi i luga o faʻataʻitaʻiga Volvo i le US, o le taunuuga o se faiga faapaaga ma le igoa Suetena. I se isi itu, i le tulaga o Daimler, o le tekinolosi o le a atiaʻe e le kamupani Siamani e aunoa ma se aʻafiaga mai Uber.

Daimler ma Uber 'au fa'atasi e tu'u ta'avale tuto'atasi Mercedes-Benz i luga o le auala 21836_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili