BMW X7: le ituaiga fou a le Bavarian SUV taugata

Anonim

O le amataga o le gaosiga o le BMW X4 fou na faamanatuina talu ai nei. Ae o le faateia tele o le faalauiloaina o le gaosiga o se SUV taugata fou, le BMW X7.

Fai mai BMW o le X7 fou o le a avea ma SUV sili ona tele na gaosia e le faʻailoga (ata faʻataʻitaʻiga). O se faʻataʻitaʻiga pe a uma ona tuʻuina lona tulaga i totonu o le gaosiga o le Bavarian, o le a avea ma ana sini autu e ave i lalo le Cadillac Escalade, Mercedes GL ma le Range Rover e le maalofia. O lenei BMW X7 fou o le a faʻaaogaina se faʻavae fou, lea o le a tuʻuina atu faʻatasi ma le isi augatupulaga o le BMW 7 Series.

I le taimi nei, ua faʻamaonia foi e Rolls Royce (faʻailoga a le BMW Group) le gaosiga o se SUV, lea o le a faʻaaogaina le faʻavae o lana ulumatua BMW X7. O se mea e le o toe fou i le va o ituaiga e lua, matou te manatua le faʻasoa faʻavae i le va o le BMW 7 Series ma le Rolls Royce Ghost.

E ui e mafai e le SUV a le British brand ona faʻaaogaina se afi V12 hybrid, o le BMW X7 o le a naʻo le 6 i le 8 faʻasologa o le cylinder ma se afi faʻapipiʻi.

I le taimi o le sauniga o le tuʻuina atu, na manaʻo Harald Krüger, sui o le pulega o le faʻailoga, e faʻamalosia le taua o Amerika mo le taʻiala o le gaosiga o le lalolagi atoa a le BMW Group, e faʻamaonia ai le faʻatupeina faifaipea i le laina faʻapotopotoga a Spartanburg, o loʻo i le setete o Karolaina i Saute.

O se faʻaaliga e le mafai ona faia i Amerika i se avanoa, mafaufau i le manaʻo tele o tagata faʻatau Amerika i Matu mo SUV tetele. O le a tatou vaʻavaʻai pe faʻafefea ona tali atu le maketi i le taunuu mai o lenei tagata tauva fou "mamafa".

bmwx7 (3)
bmwx7 (2)
bmwx7

Faitau atili