BMW Concept X5 eDrive: Malosi maualuga

Anonim

O le BMW Concept X5 eDrive na fa'aulufaleina se osofa'iga fou a le Bavarian brand i luga o le fa'aleagaina o le fa'aoso ma le tele o taumafa. Ua manuia? E foliga mai.

O le 2013 Frankfurt Motor Show o le a avea ma se tasi o mea e sili ona faʻamoemoeina o taimi talu ai nei, ae o le a iu lava ina avea ma lanu meamata. O se taunuuga o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le siʻosiʻomaga, e leʻi tuʻua le BMW ma i le maeʻa ai o tausaga o le atinaʻeina o ana lomiga "Efficient Dynamics", ua filifili BMW e faia se isi laasaga i luma. Na amata uma i le i3 ma le i8 prototypes o loʻo i ai nei i latou tulaga mulimuli, ae e le o mea ia o le a matou faʻailoa atu ia te oe, ae o le hybrid fou "plug-in" o le Bavarian brand, le BMW Concept X5 eDrive.

Ma afai e le mafai ona e mafaufauina sea tekinolosi i lenei faʻataʻitaʻiga i le taimi nei, o le a faʻamalamalamaina atili e le RA mo oe, e tusa ai ma le BMW Concept X5 eDrive i le 100% eletise eletise e mafai ona oʻo atu i le 120km / h, faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le tuʻufaʻatasia o le 7.0 sekone ma le tutoʻatasi i le eletise eletise e oʻo atu i le 30 km. E tusa ai ma le taumafaina, o le averesi e 3.8l/100km.

2013-BMW-Concept-X5-eDrive-Static-4-1024x768

O le masini, o le eDrive e aofia ai se poloka 4-cylinder ma le BMW "Twin Power Turbo" tekinolosi ma se afi eletise na fausia atoa e BMW ma le 95 horsepower e faʻamalosia e maa lithium-ion. E tusa ai ma le BMW o le X5 eDrive e mafai ona molia mai se fale fale ma le uaea patino ua saunia.

A oʻo mai i le faʻataʻitaʻiga, o le x5 eDrive o loʻo i ai 3 modes mo le avetaavale e filifili mai ai, lea matou te faʻaalia ai le "atamai hybrid" mode, lea e mafai ai ona sili atu le pulega i le va o le faʻatinoga ma le lelei, sosoo ai ma le "Pure Drive" faiga lea e moni lava le 100% auala eletise ma mulimuli ane le "Save Battery" mode lea e pulea le faagaoioiga o le afi afi e avea o se auala o locomotion ma se afi eletise mo le molia o maa.

E tusa ai ma le mamanu, na faʻatapulaʻaina e le BMW ia lava i le faʻalauiloaina o nai paʻi faʻapitoa i le X5, ae ina ia faʻamalamalamaina le eDrive version, i le filifili e faʻapipiʻi le masani masani "kidney" grille, o le itu ea intakes ma le frieze o le pito i tua. i le BMW i Blue, fa'apitoa na atia'e mo le aiga fou BMW i oloa.

2013-BMW-Concept-X5-eDrive-Static-3-1024x768

O le suiga tele i le tino, lea e oʻo lava i le le iloa, o faʻamau o le taualuga ma se mamanu faʻapitoa, o le uaea faʻapipiʻiina o loʻo i ai, o se moli faʻailoga tulaga o uta ma uili faʻapitoa faʻatasi ai ma se mamanu faʻapitoa e faʻaitiitia ai le tetee aerodynamic, faʻatasi ai ma le mata-popping tele. e le itiiti ifo i le 21 inisi. O le xDrive system e leʻi faʻagaloina ma ua tuʻuina atu i ai se faʻaleleia tele, o se faiʻai faʻaeletoroni fou e faʻaogaina le tufatufaina atu o le traction i le va o le 2 axles i se auala fesuisuiaʻi atoa, faʻatasi uma le afi afi ma le afi eletise.

E pei o BMW uma, o le X5 eDrive o loʻo i ai foi le "ECO PRO", lea mo le taimi muamua o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa e fesoasoani ai i le avetaavale e faʻataʻitaʻi le avetaʻavale sili ona lelei e ala i le tuʻufaʻatasia o ituaiga faʻamatalaga eseese. O loʻo iai foʻi se filifiliga i totonu o lenei faiga, le "Hybrid Proactive Driving Assistant", lea e faʻaopoopoina ai se pulega sili atu ona lelei o le GPS, e ala i le puleaina o le auala, feoaiga ma saoasaoa faʻatapulaʻa, uma i le igoa o le faʻasaoina o punaoa.

E ui lava i mea uma o lenei X5 eDrive, e leai se tasi oi latou e sasa, le BMW fou «ConnectedDrive», o se talosaga e folafola atu e pulea uma malaga i luga o le X5, i soo se taimi e faʻaaogaina ai le 100% eletise. O lenei "polokalame" e mafai ai ona e fatuina se tusi faʻamaumauga e mataʻituina, faʻaopoopo i mea faʻainisinia uma, e mataʻituina ai foʻi tulaga o feoaiga, ituaiga o auala ma le taʻavale, o nei faʻamatalaga uma e mafai ona lafoina i se "Smartphone" mo faʻatalanoaga mulimuli ane e ala i le faʻapitoa. BMW App.

BMW Concept X5 eDrive: Malosi maualuga 21844_3

Faitau atili