BMW X6M Design Edition: Na'o le laki 100

Anonim

Ina ia avea o se "faʻateleina" faʻatau atu o le X6, na filifili BMW e faʻalauiloa se afifi faʻapitoa, M Design Edition, faʻaoga i le X6M.

Ae o le a le mea ua avea ai lenei BMW X6 M Design Edition o se taavale faʻapitoa? I le faaopoopo atu i le gaosia na o le 100 iunite, o lenei X6M e aumaia foi elemene teuteu fafo ma totonu. O totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, na toe faʻaleleia atoatoa i tulaga faʻamaeʻaina, o loʻo ufiufi uma i nofoa ma isi faʻaoga i le 100% Merino paʻu.

E fa'aalia fo'i le meafaifa'aili i le bicolor format i le uliuli ma le Mugello mumu, e fa'afeagai ma su'isu'i o nofoa i le lanu tutusa. I le fa'aopoopoga i nei talosaga, o lenei X6M o le fa'ata'ita'iga muamua lea e aumai o se fa'asologa o mea mai le fa'apitoa a le BMW Individual customization. afifi, fa'atasi ai ma panels mai fa'amafanafana i le piano uliuli ma fa'ailoga fa'ailoga.

2014-BMW-X6-M-Design-Edition-Into-Dashboard-1280x800

I fafo, o le tele 21-inisi uili o le M Performance e vave ona iloa, e tusa ai ma le vali, o ata M o le a masani lava i tagata uma ma o se filifiliga, mo i latou e fia gauai atili, pei o pe afai e le iloa le X6M po o fea lava e te alu i ai.

Ae mo lenei faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le vali faʻavae, e naʻo le 3 lanu o le a maua, faatasi ai ma le mea tatou te vaʻaia i le ata o Alpine White, e mafai foi ona e filifilia Sapphire Black ma Metallic Red.

Faʻailogaina o meafaigaluega faʻapitoa o lenei X6M, o loʻo i ai a matou faʻaaliga faʻapipiʻi ulu, faʻatasi ai ma le faʻaaliga M faʻapitoa, le faʻalogo faʻapitoa Hi-Fi poʻo le BMW Individual sound system.

2014-BMW-X6-M-Design-Edition-Static-2-1280x800

I luga o le tulaga faʻainisinia, o mea uma e tumau pea, o le 4.4 lita V8 afi e tuʻuina atu le tutusa 555 horsepower ma le 680Nm o le maualuga maualuga. O le pusa o lo'o avanoa o le M Performance 6-speed automatic transmission. Pau lava le suiga tele i lenei X6M, lea e aofia ai le pito sili ona lelei o le M Performance package i ana meafaigaluega, o le X Drive all-wheel drive system, lea ei ai se faʻalogoina faʻapitoa o le M Performance, e faʻaleleia ai uiga faʻamalosi o le X6M.

E pei ona taʻua, o lenei X6M, ua aofia ai mea uma e ofoina atu e le M Performance package ma o le mafuaʻaga lea o loʻo i ai foi i le X6M se faʻamalologa taʻaloga ma faʻafetaui le faʻaititia i lalo -10mm. O le pusa taofi e sau foi mai le M Performance ma faʻapipiʻi le X6M ma 4-piston calipers ma 395mm discs i luma, i tua e tasi-piston floating calipers, ae o le 385mm discs. E faigofie ona malamalama pe aisea e taua tele ai lenei filifiliga mo tisiketi o ia lapopoa, ona o le mamafa o le X6M e pei o se hippopotamus lapopoa ma o le tuʻuina atu i se taofi saogalemu e taua tele.

2014-BMW-X6-M-Design-Edition-Into-Nofoa-1280x800
2014-BMW-X6-M-Design-Edition-Into-Plaque-1280x800

Faitau atili