Fa'aaliga fou Nissan Note 2013

Anonim

O le isi lea tala fou a Iapani o le a tu'uina atu i le lalolagi i le fa'aaliga o ta'avale a Geneva: Nissan Note 2013!

Na faatoa faʻaalia e Nissan le augatupulaga lona lua o le Nissan Note mo le maketi a Europa ma e ui lava ina tuʻuina atu o se SUV fou, mo i matou o loʻo faʻaauau pea ona vaʻaia o se MPV faʻapitoa. Le fa'alilolilo ma sili atu "ta'aloga", o le Fa'amatalaga fou ua saunia nei e fa'atauva i isi ituaiga o ta'avale, e amata tonu lava i foliga.

Nissan Note 2013

Fausia i luga o le tulaga tutusa e pei o le Renault Modus, o le Note fou o loʻo tumau faʻamaoni i ona tulaga muamua, o le mea lea e faʻaauau ai ona tatou vaʻai i ai o se MPV faʻatusatusa. Ae ui i lea, e tatau ona tatou tuʻuina atu se lima fesoasoani i le foe ma faʻaleleia lona mamanu fou i fafo ua fuafuaina e tali atoatoa i manaʻoga o loʻo iai nei tagata Europa B-vaega.

Ae sili atu le taua nai lo le foliga fou o le aofaʻi o foliga fou o loʻo i ai i lenei tupulaga fou Note. O le amataga o le lalolagi i le B-segment o le Nissan Security Shield fou, o se afifi o tekinolosi na na o avanoa i nisi o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa a Iapani. Ona mafai lea ona tatou fa'amoemoe ile Blind Spot Warning system, Lane Change Warning ma se fa'agasolo mo Moving Object Detection system.

O nei faiga e tolu e fa'aogaina ai le mea pu'eata pito i tua, lea e maua ai se ata manino e tusa lava po'o le a le tau. O le Fa'amatalaga fou e sau fo'i ma le Nissan 360º Video Monitor lea, e ala i se ata "helikopter", fa'afaigofieina (tele) ta'avale e sili ona "vaivai".

Nissan Note 2013

Faatasi ai ma tulaga eseese e tolu o meafaigaluega (Visia, Acenta ma Tekna) o le Nissan Note fou o loʻo sau e pei o le masani faʻatasi ma le masani Start&Stop system, ono airbags ma le faʻatautaia o folauga. O afi e aofia ai afi penisini e lua ma le tiso e tasi:

Gasolini

- 1.2 80 hp ma le 110 Nm o le torque - Faʻatauga masani o le 4.7 l / 100 km - CO2 faʻaoso: 109 g / km;

- 1.2 DIG-S (turbo) 98 hp ma le 142 Nm o le torque - Fa'atauga masani o le 4.3 l / 100 km - CO2 fa'aoso: 95 g / km;

Tisele

- 1.5 (turbo) 90 hp - Faʻatauga masani o le 3.6 l / 100 km - CO2 faʻafefe: 95 g / km. O loʻo i ai se filifiliga o se atigipusa otometi ma faʻaauau suiga CVT (Renault engine).

O le Nissan Note fou o le a tuʻuina atu i le Geneva Motor Show, lea o le a faia i le 15 aso, mulimuli ane taunuʻu i le maketi a le atunuʻu i le ogatotonu o le isi autumn.

Fa'aaliga fou Nissan Note 2013 21895_3

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili