O le Citroën C3 fou e le fa'aaloalo ma ua taula'i ona mata ile lumana'i

Anonim

O le lona tolu o augatupulaga Citroën C3 o loʻo tuʻufaʻatasia elemene autu o le laina mamanu fou a Farani.

Malosi uiga ma sitaili faaonaponei. O le auala lena e faʻamatalaina ai le Citroën C3 fou, faʻaalia i aso nei e le Farani faʻailoga. O le Citroën sili ona lelei - lea e fai ma sui o le tasi i le lima o iunite faʻatau atu i Europa - faʻaaogaina se foliga felanulanuaʻi, le migao ma le avant-garde, mulimuli i tulagavae o faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai, aemaise le C4 Cactus.

O le mea moni, o le mamanu e le masalomia le malosi o lenei augatupulaga fou, lea e musuia e le Citroën's design filosofia o loʻo i ai nei. I le pito i fafo, o le Citroën C3 o loʻo tu i fafo ma se saini faʻamalama faʻalava o le LED i le pito i lalo o le pulou ma se taualuga tioata fou (i le paʻepaʻe, uliuli pe mumu). Ae o le pito sili ona taua o le palasitika itu puipui puipui i luga o faitotoa - e sili atu ona lauiloa o Airbumps - ma le pito i tua ma luma pito i luma, lea e saofagā i foliga sili atu muscular ma faʻalavelave.

"O lona uiga malosi ma le faʻamafanafanaga o le a mafai ona faʻasesēina tagata faʻatau fou, i le sailiga o uiga ma le faʻaonaponei, toe faʻafouina le ata faʻailoga."

Linda Jackson, Pule Sili o Citroën

Puletaofia William Crozes @ Continental Productions
O le Citroën C3 fou e le fa'aaloalo ma ua taula'i ona mata ile lumana'i 21953_2

VAAI FOI: Ia iloa auiliili le "revolutionary" le taofia o Citroën

I totonu, o le French brand ua filifili mo se faʻataʻitaʻiga faigofie ma laʻititi o vaega uma o le fale - o le Citroën C3 fou na mamanuina e aunoa ma le faia o soʻo se fetuunaiga i tulaga o le mafanafana, o se tasi o aseta a le ituaiga. I le faaopoopo atu i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le fausaga, o le taʻavale aoga fou e ofoina atu le tele o avanoa faʻapitoa (36 lanu lanu) ma fesoasoani eseese ma tekinolosi saogalemu, e pei o le faʻaogaina o le taʻavale, faʻafeiloaʻi mea puʻeata ma le mataʻituina o mea tauaso.

I tulaga o afi, o le Citroën C3 o le a ofoina atu i le 1.2 PureTech 3-cylinder gasoline engine ma le 68, 82 poʻo le 110 hp o le mana, ae o le Diesel ofo o le a aofia ai le 1.6 BlueHDi afi ma le 75 poʻo le 100 hp. O lo'o maua uma afi fa'atasi ma le fa'aliliuina tusilima po'o le fa'aliliuina otometi ono-saosaoa. O le Citroën C3 o le a auai i le Paris Motor Show, lea e amata mai le 1st i le 16th o Oketopa, aʻo leʻi faʻalauiloaina mo le maketi a le atunuʻu, lea e tatau ona faia mulimuli ane i lenei tausaga.

Citroën C3 (12)
O le Citroën C3 fou e le fa'aaloalo ma ua taula'i ona mata ile lumana'i 21953_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili