U1: Felipe Massa i le 'au a Williams F1 i le 2014

Anonim

Na faalauiloa e le Williams F1 Team le faafaigaluegaina o Filipe Massa mo le isi vaitau. O le avetaavale Pasila, o loʻo iai nei Scuderia Ferrari avetaʻavale, o le a avea ma vaega o le au a Peretania, faʻatasi ai ma le avetaʻavale Valtteri Bottas.

Faatasi ai ma le faʻamoemoe e toe foʻi i le "pito i luga" o le Formula 1, na faʻasalalau e le Williams F1 Team, e ala i lana upega tafaʻilagi aloaia, le faʻafaigaluegaina o Felipe Massa. O le avetaavale e 32 tausaga le matua, o le a suitulaga ia Pastor Maldonado, na faamaonia lana filifiliga e ala i le taʻua o "Williams o se tasi o au sili ona taua ma sili ona faamanuiaina i le Formula 1". Na faaopoopo atu Felipe Massa: "o se mitamitaga le tumau i se au iloga, pe a uma Ferrari".

Ua vaaia foi e le avetaavale Pasila lana filifiliga o loo lagolagoina e Sir Frank Williams, le Ulu o le Williams F1 Team, o le, e tusa ai ma nisi o ana faamatalaga, fai mai "o le avetaavale Felipe Massa ei ai se taleni tulaga ese ma o se fusu moni i luga o le ala" .

Filipe Masa

Manatua o Felipe Massa, o loʻo iai nei Scuderia Ferrari avetaʻavale talu mai le 2006, ua uma ona manumalo i le 11 taʻaloga manumalo ma 36 podiums i lana galuega. O le avetaavale, o le sa avea muamua ma vaega o Sauber, o se tasi o tagata autu na taʻitaʻia ai Ferrari i le faʻatoʻilaloina o le igoa o le au gaosi oloa a le lalolagi i le 2007 ma le 2008.

O le a tu'ufa'atasia e le 'au a Williams F1 taumafaiga uma mo le isi vaitau, ina ia taumafai e manumalo i le siamupini lona sefulu o le lalolagi, o se siamupini latou te le'i manumalo talu mai le 1997.

Faitau atili