I le 2014 na maua ai e le Audi A1 se suiga foliga, S1, ae leai se RS1.

Anonim

O faʻamatalaga e faʻaalia ai i le 2014 o le a faʻalauiloa le Audi S1 e toetoe lava a mautinoa, faʻamalosia e le faʻamaoniga o le faʻaleleia o foliga o le Audi A1 ua maeʻa mo lena tausaga.

Ina ua maeʻa le faʻamaoniga o le faʻaleleia o foliga i luga o le Audi A1 i le 2014, o loʻo faʻatupulaia tala e faʻapea o le Ingolstadt brand o le a faʻalauiloaina le S1 i le lisi o mea o loʻo i ai i lana supermini premium. E toetoe lava a mautinoa o le a faʻailogaina le tausaga a sau i le faʻaalia o le Audi S1. O iinei i Razão Automóvel, ua uma ona matou lipotia lona vaʻaia i suʻega, faʻapipiʻiina e pei o se "Audi A1 faigofie" ma faʻasalaina e le fa pito i tua. Ae mo le Audi RS1, o mea uma e faʻaalia atonu e le mafai ona vaʻaia le malamalama o le aso. O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai se faʻafaigaluegaina o gaosiga e ono le maua ai se toe faʻafoʻi mai i luga o le maketi, ona o se faʻafitauli o le tamaoaiga e aʻafia ai le maketi o le Audi A1. E leai lava se faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga faʻapitoa a le Audi S1, ae o faʻamatalaga mo se quattro uili uma ma le 220 hp 2-lita 4-cylinder petrol engine tumau.

audi_S1_03

O le mana'oga mo le mamanu ma le fa'afouga, o lo'o fa'afouina i taimi uma, tatou te le iloa uma le mea e mafaufau i ai le oloa x po'o le y. O aso nei o mea uma e vave ma aoga "hyper-mega". Ou te taʻutaʻu atu e fai si tuai i nisi o mea ma o se tasi lea o latou - o le Audi A1 e leʻi oʻo mai i fafo ma ua uma ona latou saunia lona faʻaleleia. O le isi aso na latou fesili mai ai ia te aʻu ma le ofo: "Diogo, o le fea taavale lena??" – faasino i le Audi A1 lanumoana ma uili ma mata-puʻe faʻata i tua ufiufi ufiufi. Ioe, ona o le avea ma faatonu o Razão Automóvel tatou te maua ai le tulaga o se mea e pei o le "tagata o le fitu matata": enisinia, faufautua faʻatau, faʻamatalaga, encyclopedia ... lelei, e itiiti se mea e iloa e a tatou uo tatou te le malamalama i se mea e uiga i taavale .

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili