Muamua a le lalolagi - Koenigsegg Agera S na va'aia i Hong Kong

Anonim

E mafai ona e saliva, o le taʻavale taʻaloga fou fou mai le kamupani faufale Koenigsegg ua uma ona faʻasalalau. O ata o le lalolagi muamua ma e oo mai ia i matou mai le mea pueata iphone a le tagata taʻutaʻua taʻavale Hong Kong Ron Alder W.

O se tasi lea o tulaga o loʻo matou savavali ai i luga o le auala ma le toʻamalie ma o loʻo matou feagai ma le pisapisao o le 1030hp o le malosi "e'e" i tua atu o matou - O le telefoni feaveaʻi, mea pueata matou te maua ma matou poʻo le mea pueata a se turisi o loʻo vaʻavaʻai i se maafaamanatu poʻo le puʻeina o se ata ma se nofoaga ona o loʻo ia te ia se pulou malie, o mea uma e aoga e puʻeina se taimi tulaga ese e pei o lenei. O le manatu lena o Ron Alder, ua leva ona masani i le va’aiga o ta’avale. Na ia tago i lana iphone, pu'e ata ma pueina mea na te mafaia.

Muamua a le lalolagi - Koenigsegg Agera S na va'aia i Hong Kong 22046_1

Tama'ita'i e ma alii, o le Koenigsegg Agera S. Ioe, o se taavale e le gata ina i ai se igoa uiga ese ae o loo folafola mai foi e fiafia i tagata fiafia tele. I le faaopoopo atu i lenei Koenigsegg fai mai i se faʻamatalaga e faapea "o le Agera S o loʻo i ai foliga uma o le Agera R, sei vagana ai le gafatia e maua ai le biofuel". Matou te faaiʻuina o Koenigsegg, o se tamaʻi gaosi oloa e faʻatautaia le atinaʻeina o supercars faʻatasi ai ma afi faʻalelei siosiomaga, o le taimi lenei e le popole tele i le "lanu meamata".

Muamua a le lalolagi - Koenigsegg Agera S na va'aia i Hong Kong 22046_2

A maeʻa ona saunia le S version engine e maua ai le suauu sili ona pa, o le taunuuga e matua manaia lava - afai e tumu i le 98, o le Agera S, e tuʻuina atu le 1030hp ma le 1100nm o le maualuga maualuga. O le mea malie, o lenei Agera S e matua lanu meamata!

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili