Mazda 3 ua oʻo ile 5 miliona iunite

Anonim

O le faʻataʻitaʻiga lona lua o le faʻailoga e oʻo atu i le faʻailoga o le 5 miliona iunite na gaosia. E ese mai le Mazda 3, na o le Mazda 323 na ausia lenei faamaumauga.

Ia Aperila, na tatalaina ai fagu champagne i Hiroshima - le laumua o le Iapani. Afai e le o le champagne, o le sake (o se meainu masani i le laueleele o le oso aʻe o le la). Afai e te leʻi faʻamanatuina, a le o le tasi mea inu poʻo le isi, ona tatau lea. E le o aso uma e oʻo atu ai se faʻataʻitaʻiga i le 5 miliona iunite gaosia.

I le tulaga o Mazda ua na o le taimi lona lua na oʻo ai se faʻataʻitaʻiga i lenei numera - aʻo leʻi oʻo i le Mazda 3, naʻo le Mazda 323 na oʻo i lenei numera. E 12 tausaga ma 10 masina na maua ai lenei numera, ina ua faʻalauiloa le uluai augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga.

FESOASOANI: Mazda 3 ma le 1.5 Skyactiv-D afi ua taunuu i Potukale

O le aofaʻiga o le gaosiga o le Mazda 3 ua sili atu i le pa puipui o le lima miliona iunite seia oʻo i le faaiuga o le masina o Aperila, i se fuainumera e aofia ai e le gata i le tupulaga fou, ae faʻapea foʻi ma muamua i le 12 tausaga ma le 10 masina talu mai le muamua. Mazda 3 na tatalaina i le ogatotonu o le 2003.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili