Ole Mercedes-Benz E-Class fou lea

Anonim

Ina ua maeʻa totonu, ua faʻaalia nei le mamanu fafo o le Mercedes-Benz E-Class - ma e leʻi manaʻomia le faʻatali mo le Detroit Motor Show ...

O le lomiga a le Auto-Presse na muamua atu i le Stuttgart brand ma faʻasalalau ata aloaia o le Mercedes-Benz E-Class fou ao leʻi oʻo i le taimi.

O nei mea tutusa e faʻalautele atu i isi vaega. Aemaise le fefaʻasoaaʻi o le tulaga (MRA) ma isi tekonolosi i luga o le laupapa. E tusa ai ma le tele o afi, e tusa ai ma le lomiga lava e tasi, e tatau ona faʻamoemoeina lomiga mo tofo uma, e aofia ai le amataga o se afi fou 192hp 2.0 Diesel e mafai ona faʻaaogaina na o le 3.9 lita i le 100km.

VAAI FOI: Mercedes-Benz fausia tulaga mo trams

I totonu o se vitio na tuʻuina atu e le Siamani (lalo), e mafai ona tatou vaʻaia le tekonolosi fou o le Multibeam LED mo lamepa, o lona uiga autu o le mafai lea ona pulea taʻitoʻatasi le ave moli, puipuia le susulu ma le maualuga o le susulu i ituaiga uma o tulaga.

O le saloon fou o le a faʻaalia i le Detroit Motor Show, lea e amata i le Aso Gafua a sau. O le maketiina o le Mercedes-Benz E-Class fou ua fa'amoemoe e amata i se taimi mulimuli ane i lenei tausaga.

2017-Mercedes-E-Class-1

2017-Mercedes-E-Class-3

Ole Mercedes-Benz E-Class fou lea 22069_3

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili