Suia 2025+. Volkswagen i le lumanaʻi ma le eletise

Anonim

O le Transform 2025+ fuafuaga o le fuafuaga sili ona mataʻutia i le talaʻaga o le faʻailoga Siamani. Faʻasalalau i le 2016, o loʻo faʻatusalia ai le tali a Volkswagen i manaʻoga o tagata faʻatau: avetaʻavale tutoʻatasi, fesoʻotaʻiga ma auaunaga numera ma sili atu fofo feʻaveaʻi (fetufaʻatasiga ma fefaʻasoaaʻi taavale).

O le laasaga muamua.

O le faʻataʻitaʻiga muamua o lenei tupulaga fou Transform 2025+ o le Volkswagen I.D, lea e oso i le maketi i le 3 tausaga. O le a avea ma uluai 100% eletise faʻataʻitaʻiga o le Siamani faʻailoga ua gaosia i lalo o le eletise fou eletise (MEB), lea o le a faʻafeiloaʻi mea uma mai tagata o loʻo nonofo i le taulaga i le 100% eletise taugofie fale.

Volkswagen I.D.
Volkswagen I.D.

E pei o le tele o le Tapolo i fafo, ae o le avanoa totonu o se Passat.

I tulaga o fua, o le Volkswagen I.D. e latalata tele i le Tapolo. "O le ai ai le tele o se Tapolo i fafo, ae o le totonugalemu o se Passat", o le tala lea a Herbert Diess, peresitene o Volkswagen.

Volkswagen I.D.
Volkswagen I.D.

E faʻafefea ona faʻaogaina e le Volkswagen I.D. e mafai ea ona vateatea pe a faatusatusa i ona fua i fafo? Faʻafetai i le leai o elemene masani o taʻavale masani e pei o le afi afi, e mafai ona sili atu le faʻaogaina o le tele o le tino e faʻafeiloaʻi ai pasese i le mafanafana atoatoa.

Volkswagen I.D.

Volkswagen I.D.

Fa'atinoga fa'alesiosiomaga

O le Volkswagen I.D. o lo'o fa'amalosia e se afi eletise 170 hp, o ona ma'a e fa'atagaina ai le va o le 400 ma le 600 km. Ae mo le taimi e molia ai, e itiiti ifo i le 30 minute e faʻamaonia ai le 500 kilomita o le tutoʻatasi (i se taimi vave).

Volkswagen I.D.
Volkswagen I.D.

E le gata i lea, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina mai ai foi ia i tatou se vaaiga muamua i le lumanaʻi o le tekinolosi taʻavale tutoʻatasi a Volkswagen, faʻatasi ai ma se faʻapitoa: i le tulaga tutoʻatasi atoatoa, o le uili multifunction e otometi lava ona toe toso i totonu o le dashboard, ina ia faʻateleina le faʻamafanafanaga avetaavale. , lea i lenei. o le a na o se pasese. O lenei tekinolosi o le a amata i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga i le amataga o le 2025.

O le a fa'apenei le Volkswagens o le lumana'i?

I le faaopoopo atu i le nafa ma le amataga o tekinolosi fou a le Volkswagen Group, Volkswagen I.D. o le a avea foʻi ma faʻataʻitaʻiga muamua e faʻalauiloa ai le gagana fou a le ituaiga mo 100% faʻataʻitaʻiga eletise.

E pei o le fouvale e pei o le Carocha

Matatia Muller

I le tulaga o le mamanu, o mea taua autu o le saini susulu malamalama i le lumanaʻi ma moli LED, panoramic taualuga ma le tele o laina tino aerodynamic e tatau ona ave i le faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Volkswagen I.D.
Volkswagen I.D.

Volkswagen na fanau mai e aunoa ma se mea'ai. Faatasi ai ma ID o loʻo matou vaʻavaʻai i le lumanaʻi ae o loʻo i ai le matou faʻamatalaga muamua ma le tapunia pito i luma

Klaus Bischoff

I le tautala ai e uiga i le aerodynamics, o faʻata masani masani na suia i mea puʻeata, o se faʻataʻitaʻiga na vaaia i faʻataʻitaʻiga lata mai o le Volkswagen Group.

Volkswagen I.D.
Volkswagen I.D.

E tusa ai ma totonu, na mamanuina e tusa ai ma le Open Space concept. O nofoa e mafai ona feliuliuai i luga o latou lava, fausia se potu malolo i totonu mo pasese e fegalegaleai ai.

Ma tau?

O le fua faatatau a Volkswagen e faapea i le 2020, ina ua maua le I.D. ua faalauiloa, e tutusa le tau ma le Tapolo. Fa'asaga i lea tulaga, o fa'amoemoega o le fa'ailoga e masani lava ona fa'asilisili. O le sini o le Transform 2025+ o le 2025 Volkswagen o le a faʻatau atu le sili atu i le 1 miliona taʻavale eletise i tausaga taʻitasi, ma ausia ai le taʻitaʻiga o le lalolagi i le vaega o taavale eletise.

Volkswagen I.D.
Volkswagen I.D.
O lenei anotusi e lagolagoina e
Volkswagen

Faitau atili