ID.4 totonu o loʻo faʻaalia muamua e Volkswagen

Anonim

Faatasi ai ma se faʻaaliga na faʻatulagaina mo na o le isi Setema 23, e leʻi taofia ai Volkswagen mai le faʻaalia o totonu o le ID.4 , lau eletise fou.

O le sui lona lua o le aiga fa'ata'ita'iga eletise a Volkswagen, o le ID.4 fa'atasi ma le ID.3 le MEB platform ma le sitaili atoa o lona totonu.

I lenei auala, e pei o le ID.3, faʻapea foʻi ile ID.4 o totonu e tu i fafo mo le leai o ni faʻatonuga faaletino ma mo le i ai o ni lau e lua, tasi mo le mea faigaluega laulau ma le isi mo infotainment.

Volkswagen ID.4

I faʻataʻitaʻiga e lua o loʻo faʻaalia ai koluma ea i lalo o le ogatotonu o le mata, e ui lava i le ID.4 o latou faatulagaga ma le faʻatulagaina o faʻatonuga malamalama e ese.

Avanoa o le peti tele

I upu a Volkswagen, o totonu o le ID.4 o loʻo faʻapea o ia o se "nofoaga faʻaonaponei ma le mafanafana", faʻatasi ai ma le eletise eletise o loʻo faʻaaogaina le MEB faʻavae e tuʻuina atu fua faatatau ola pe a faʻatusatusa i le SUV e tutusa le tele ma le afi afi i totonu. .

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mafuaaga lena e lagona ai e le Siamani le saoloto e fai mai o le nofoa pito i tua e ofoina atu le tele o avanoa e pei o se faʻataʻitaʻiga i luga ae o le ogalaau e ofoina atu le 543 lita o le gafatia.

Volkswagen ID.4

I totonu foi o le Volkswagen ID.4, o loʻo tu i fafo le faʻaogaina o le malamalama ID. Malamalama ma, i le faʻasalalauga faʻapitoa faʻatapulaʻaina, ID.4 1ST Max, nofoa taʻaloga ua faʻamaonia e le "German Campaign for Healthier Backs (AGR)" faʻapipiʻiina i fetuutuunaiga eletise eseese, galuega massage ma le pneumatic lumbar support.

Volkswagen ID.4

Mo le taimi nei, mai fafo ole ID.4 ua na'o ni nai fa'aoso.

Faʻatulagaina e oʻo atu i le maketi aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le 2020, o le Volkswagen ID.4 fou o le a amataina le gaosiga i le falegaosimea i Zwickau, Siamani, ae o le a le muta ai iina. Ole a avea lea ma se tasi o fa'ata'ita'iga autu ile osofa'iga eletise ole lalolagi a Volkswagen.

Faitau atili