Maserati Levante o le ai ai se faʻasalalauga faʻapitoa i le 2018

Anonim

O le Italia brand na folafola e ulufale i le vaega hybrid i le 2020, ae foliga mai, o le Maserati Levante o le a avanoa ma se afi faʻapipiʻi i le amataga o le faaiuga o le tausaga fou poʻo le amataga o le 2018.

I se faatalatalanoaga ma le MotorTrend, na faamaonia ai e le Pule Sili o le ituaiga, Harald Wester, o le SUV fou o le a faʻasoa vaega ma Chrysler Pacifica, le MPV fou mo le ituaiga Amerika. "O se faʻaaliga tutoʻatasi o le a pule i le ola, o lea e tatau ai ona tatou vaʻavaʻai i le FCA lava ia," o le tala lea a Harald Wester.

Aʻo leʻi oʻo mai le afi afi, o le Maserati Levante fou o le a faʻatau atu i le 3.0-liter twin-turbo V6 petrol engine, ma le 350 hp poʻo le 430 hp, ma le 3.0-lita, 275 hp V6 turbodiesel poloka. O afi e lua e fegalegaleai ma le atamai "Q4" faʻapipiʻi taʻavale uma ma le valu-saosaoa faʻasalalauga otometi.

O le gaosiga o le Maserati Levante ua uma ona amata ma o lona taunuu mai i le maketi a Europa ua faʻatulagaina mo lenei tautotogo. O le tau faʻasalalau mo le maketi Potukale o le 106 108 euros.

Punavai: MotorTrend

Faitau atili