Mazda ua fausia 50 miliona taavale i Iapani na o ia

Anonim

O le mea na tupu e faamanatu ai lenei ausia taua mo Mazda na faia i le aso 15 o Me i le fale gaosi Hofu i le itu Iapani Yamaguchi.

Na amata fausia e Mazda taavale i le 86 tausaga talu ai, ma ua oʻo nei i le 50 miliona iunite o loʻo gaosia i Iapani, afai tatou te fausia se averesi o le tasi miliona taavale i le tausaga, e 50 tausaga e ausia ai lenei faʻailoga, o se tulaga e faʻaalia manino ai le ala ua uma ona uia

Masamichi Kogai, Peresetene ma Pule Sili o Mazda Motor Corporation

E manatua o le Mazda na amata lana faigamalaga o se gaosiga o taavale i le 1931 ma le faʻalauiloaina o se taʻavale oloa e tolu-uila, e taʻua o le T2000, i Hiroshima.

Mazda ua fausia 50 miliona taavale i Iapani na o ia 22183_1
O le taimi nei o se ituaiga o taavale pasese, Mazda na amata lana faigamalaga o se gaosiga o taavale ma lenei T2000 taavale felauaiga, ma na o le tolu uili.

Luasefulu ma le iva tausaga talu ona amata, aemaise lava i le 1960, na amata ai e le kamupani gaosi oloa le gaosiga o le R360 Coupe, o se faʻataʻitaʻiga lea na ia faia ai lona amataga i le gaosiga o taavale pasese.

O gaosiga i le fale gaosi Hofu, i Yamaguchi, na amata i le 1982, ma talu mai lena taimi, o le gaosiga o le gaosiga i Iapani ua vaevaeina i le va o lenei gaosiga ma le fale gaosi oloa a Hiroshima.

Mazda R360 Coupe 1960
O le Mazda R360 Coupe o le faʻataʻitaʻiga lea na faʻatautaia e le Iapani i taavale pasese

Mazda Motor Corporation ua faʻatulagaina faʻatauga mo le tausaga faʻaletupe o loʻo i ai nei i le aofaʻi o le 1.6 miliona iunite.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili