Gymkhana 5: Ken Block Fa'asalalauina le Isi Vitio Mata'utia

Anonim

O le pailate fouvale o le "sneaker lanu" na tuuina mai ia i matou se isi gaosiga sili, tuuto atu i tagata uma e fiafia i paʻu mu.

Na e mateina, e manino lava o loʻo ou talanoa e uiga ia Ken Block! Afai i le lalolagi faʻatasi e leai ni finauga mo Loeb, Hirvonen ma le CIA, pe a oʻo i le tuʻuina o se faʻaaliga e leai se tama mo ia, tuʻuina atu le 10 i le zero i soʻo se tasi o nei "tama". O le faʻamaoniga o lena mea o le Gymkhana 5. Afai o vitio muamua na faʻaalia i lo latou mataʻina, o le a le mea lea?

O gaioiga uma e faia i totonu o le fale tifaga o São Francisco, o le vaaiga o nisi o tuliga taʻavale sili ona mataʻutia na faia i luga o le lau tele. Ae o lenei, ave i fafo leoleo ma tagata leaga, o maso taavale ma afi loli, ma faʻaopopo se taʻavale faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga masani a le Vaega B ma se avetaʻavale ma le tele o tui o le matamata. Et voila! O le taunuuga e tutusa ma le mea na ausia e le Gymkhana 5 filming team. Mo i matou, iinei i RazãoAutomóvel, o lenei vitio o le a maua se nofoaga faʻamaonia i le isi Academy Awards Gala. I se upu? Saua!

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili