Pailate mo se aso i le uili o le Abarth 695 Biposto

Anonim

O le fa'ata'ita'iga mo akarava sili ona 'ona na o'o mai fa'afuase'i, ma ou te le'i fa'amoemoeina. O lo'o i ai pea la'u fe'au fa'ailoga ua fa'asaoina ma le vala'aulia.

ete manaʻo ave le Biposto? Ua sauni.

E pei o le fesili atu i se tamāloa tauaso pe fia vaai. Ou te tautino atu sa tatau ona ou faitau faalua pe faatolu le savali. I luga o laʻu tali "E lelei atoatoa", na ou mauaina le faʻamaoniga o le taimi e piki ai.

Faatasi ai ma le tele o le faʻamoemoe ma le ataata o se tamaititi ua folafola mai e sili ona manaʻomia meataalo, o iina na ou alu ai e aumai le Abarth 695 Biposto.

Aisea ua tele ai le fiafia?

Soʻo se tasi e fiafia i taʻavale e iloa o le Biposto o le sili ona mama o akarava, o le tasi e sili ona faʻaalia le DNA o le tauvaga lea na faʻamatalaina ai le talafaasolopito umi o Abarth talu mai le 1949. O mea uma i totonu o lenei taʻavale e sili atu. Le poto masani ile aveta'avale, fa'aitiitiga o le mamafa, malosi, toso, taofi, ma sili atu.

Afai ua tele naua loʻu popole, na tupu mea uma i se tulaga maualuga pe a ou vaai i laʻu miti ua taunuu: avea ma pailate! Pe na o le tasi le aso.

E faapena o matou lagona i tua o le uili o le Abarth 695 Biposto, po o le a lava le saoasaoa matou te lolomi. Atonu o lo'o tatou faia na'o le toe fa'asolo, ave ta'avale i totonu o le malae, pe fa'amalo le afi, taofi ma pa'u. O mea uma e uiga i lenei taʻavale e faʻapitoa.

Abarth 695 Bipost

Fa'aoso ma lu'itau.

O le mea moni, o le 695 Biposto o lona uiga ose ta'avale taufetuli moni na fa'apipi'i sese e se tasi se fa'ailoga numera. Ae sei o tatou agai i luma, i lea itu ma lea itu, e vaai pe aisea.

Abarth

I aso nei ma le tulaga faʻailoga, na amata ai e Abarth lana gaioiga o se sauniuni. Faʻavaeina i le 1949 e Carlo Abarth, o le "fale o le akarava" e masani lava ona i ai se faʻapitoa faʻapitoa mo faʻataʻitaʻiga taʻaloga, aemaise lava le Fiat brand and Group. I le 2009 na ave ai e Abarth le Fiat 500 manuia ma le faʻamoemoe o le fatuina o se faʻataʻitaʻiga "sua" o le aai Italia. O lea na fanau mai ai le Abarth versions o le 500. O le Biposto o le faʻaupuga sili lea.

Fa'aitiitiga maualuga o le mamafa

O le tu'uina atu ia te oe, faatasi ai ma filifiliga fa'aititia uma o le mamafa, o le Biposto e na'o ni nai fua 997 kilokalama . E pei? O le fa'aitiitiga o le mamafa ua fa'atupuina i se tulaga sili. E leai ni nofoa pito i tua, ae o loʻo i ai le matou taʻavale titanium pito i tua e fai ma faʻamalosia faʻavae. Fa'agalo so'o se ituaiga ta'avale ta'avale fa'aonaponei - o le mea na tupu e matua'i fa'aletonu e leai se ea malulu po'o se leitio. O le fa'atonutonuina o va'a ma faiga fa'afoe fesoasoani e le mo ta'aloga, ioe.

Na ou fai atu o se taavale tauva, a ea?

O le fa'aitiitiga o le mamafa e fa'alautele atu i uili OZ, e na'o le 7.0 kilokalama ta'itasi, ma fa'amau uili titanium. I totonu foʻi o loʻo i ai le titanium ma le carbon mo le faʻaitiitia o le mamafa, e pei o le pusa ma le taofi lima, i le titanium. I faitotoa e leai ... leai se mea! Fa'amalie atu, o lo'o i ai se lipine mumu e fai ma toso, ma se upega fa'atauva'a ma toetoe a leai se aoga, fa'aopoopo i le 'au e tatala ai le faitoto'a, o le isi mea e na'o ... na'o le carbon fiber.

O vaega ia o se pusa - pusa kaponi - lea e tu'u ai mea lava e tasi i luga o le dashboard ma fa'amafanafanaga, ma tua o le fa'ato'a sili a Sabelt.

Abarth 695 Bipost

Carbon ma sili atu carbon.

E le lava, o loʻo iai pea faʻamalama polycarbonate - faʻatasi ai ma se pusa e filifili ai - faʻatasi ai ma sina avanoa e pasi ai ... le laisene faʻatonutonu i se suʻega poʻo le laisene avetaʻavale i pulega. Mo le sili atu nai lo lena, ua uma ona lavelave.

O le mafai ona tu'u atu lou lima e totogi se tau o se… ose lu'itau. E malie, ae matua tulaga ese e na o ia lava e aoga le poto masani.

Ae aua nei galo o a’u lea e leaga le tino, o lo’o ave se ta’avale tuuga i luga o le alatele.

Leai, pau lava lena. O LE pusa fa'apitoa 124 tu'u i ai se pulou alumini, ma se suau'u titanium ma se pulou suauu afi. O mea nei e filifili…

Abarth 695 Bipost
Carbon i soo se mea…

Pusa ta'avale

Ia… e faapefea ona ou fai atu lenei mea ia te oe… E leai se isi auala e fai atu ai. O le atigipusa (filifiliga) o lenei Biposto e taugata tele 10 afe euros. Ioe, 10 afe euros . Te'i? E mafai ona ou ta'u atu ia te oe e aoga i pene uma.

O se atigipusa Bacci Romano, faʻatasi ai ma mea pito i luma - mama maile - e aunoa ma se synchronizers ma e le manaʻomia se pipiʻi e sui ai le mea e fai. E le na'o mea uma ... o lenei atigipusa e faʻaopoopoina ai se loka faʻainisinia e faʻaogaina ai le au pito i luma e tuʻu le malosi i le eleele i se auala faʻavalevalea faigofie.

Abarth 695 Bipost

O le gearbox lena...

Oka se aafiaga! E mana'omia e le atigipusa le sa'o ma le fa'ai'uga i le fa'atonuga, e leai sina fa'aletonu, ma i fa'aitiitiga o le mea sili o le taia o le nofoa afi, toe ... pailate mea. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻaogaina, ma o nisi taimi pe a uma le 1st - lea e oʻo i le 60 km / h - matou te tautau i luga ma le lona lua e leʻi alu i totonu, ma matou leiloa lo matou saoasaoa. Leai se sa'o, po'o le masani? Ou te le iloa, ae e pei o se vaega o le aafiaga.

I le ala, o le poto masani, ma le lototele, o le siiina o le vae taumatau ma, e aunoa ma se pipii, faia o se mafutaga, pe i le saoasaoa po o le faʻaitiitia o… e manatua pea. Ae ui i lea, e le o tuua i tatou i le manatu o loʻo tatou faʻasaoina le taimi, ona o le pipii e matua televave ma o suiga e matua puupuu lava.

Ma o le u'a'i faifaipea o uamea i le va o uamea uma? Matagofie!

taofi

Brembo taofi fa'ataunu'u ma le toto'a la latou misiona. I le pito i luma o loʻo i ai a matou 305 x 28 mm tisiketi faʻapipiʻi. O auvae e fa-piston e faia i le alumini, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o le tele o mea e le faʻaogaina ma, e masani lava, i le manino o faʻamatalaga e oʻo mai ia i tatou e ala i le uili.

E mafai ona ou faatusatusa le Abarth 695 Bistation i le Porsche 911 GT3 RS?

Ou te mafaia. E lua fua fa'atatau ua fuafuaina e ausia ai le fa'amoemoe lava e tasi: e ofoina atu ia i latou o lo'o aveina le poto masani o se ta'avale tauvaga moni.

Abarth 695 Bipost
O uili 18-inisi OZ e mama nai lo seisi lava Abarth. Ma taofi lelei Brembo.

O le lelei o le faiga o lona uiga o fa'ailoga fa'ailoga o lo'o ola pea, e pei o le fa'aitiitiga. E fetaui lelei i ta'avale i aso uma, ae i totonu o se ta'avale e pei o le Biposto, fa'atulagaina mo le ala ma fa'atasi ai ma se fa'alavelave tele, e le talafeagai. O se mea na galo ia i latou e nafa e "faalogo lelei" i lenei lomiga o Abarth.

I luga o le ala, e moli faailoilo e fa i le taofi muamua ma tau le toe alu i fafo seia oo i totonu o lua.

Chassis ma le taofia

Fa'atonuga ta'avale ma fa'afefe fa'agata fa'atasi ma mea fa'ate'ia Extreme Shox - fetu'una'i - o lo'o tutusa. taavale tauvaga , faʻapea foʻi ma le faʻamalosi, lea e faʻaogaina ai e le masini faʻapipiʻi faʻamalosi.

O le taofiga e faigata, matua faigata, e pei ona tatau ai, ae a uma le aso ona totogi saʻo lea o le pili i o matou tua. O le va o ni nai senitimita e lava lea mo lenei akarava e maua ai le "tu'i i le ea".

Abarth 695 Bipost
E mafai ona e maua se lagona o le ala o le faʻamalolo, saʻo?

aafiaga malosi

O le leai o nofoa pito i tua e faʻaalia atili ai le leo o le Akrapovic exhaust, faʻapea foʻi ma faʻamalama polycarbonate, e faʻamama ai le leo tatala ma tapuni. O le titanium rollbar fo'i e fa'apipi'i le fusipa'u fa'ailoga e filifili ai. Na'o mea ia na misi mo le poto masani e 100% moni.

Kit Ala Fa'aala

O le maualuga o le poto masani e ausia i le Pista Kit. E aofia ai fusi fa'ailoga, telemetry system ma fa'ato'a fa'ato'a uma. E le'i iai i le iunite na fa'ata'ita'iina.

E te faasino i luma ma o iina o le a tatou ulu atu ai. E leai se fa'alalo la'ititi ona o le ese'esega loka fa'ainisinia e mata'ina, leai se pona, toetoe a fa'afefe i totonu o se ta'avale e pu'upu'u le uili.

O le 695 Biposto e mo alii e mafiafia ava, pailate. O taimi uma e fa'aosoina i Ta'aloga mode - e le talafeagai le toe i ai o se faiga. E mana'omia le malosi o lima mo le foeuli, aua o se akarava le mapu. Ole fua ole malosi-i-mamafa e manaia tele. E na'o le 5.2 kilokalama i le solofanua. Ole 100 km/h e maua ile 5.9 sekone — talu mai le sootaga lona 2 i le va o le taumatau.

Abarth 695 Bipost

Mo se pailate, pau lava le mea ou te manaomia o le mea moni.

Le maualuga o le mamafa turbo - 2.0 pa - e oʻo i le va o le 3000 ma le 5000 rpm, ma o le taimi lea o le Abarth 695 Biposto e faʻafefeteina. I le va o le 5500 ma le 6000 o le maualuga maualuga o le gearshift, faʻamaonia e le moli suiga o mea i luga o le laulau, ae e mafai foi ona tatou o atu i tua atu o le 6500 rpm.

Bipost. Fa'apitoa tele

O le ta’avale sili lea ona manatu faapito ua ou ti’eti’e ai, aua e na’o le ave ta’avale. O se taavale e leai se uiga i luga o le auala, ae o le mea lena e matua faapitoa ai. O leo i tua o le uili - faʻagogo, pusa, maʻa faʻafefe - e manatua pea.

Le afi 1.4 Turbo, ma le 190 hp, lava mo se aafiaga malosi avetaavale.

E i ai, ioe, o nai iunite o le 695 Biposto e mafai ona tatou vaʻaia o loʻo taamilo solo, mo lona faʻalavelave, mo le tau, mo sina lagona e maua ai se taʻavale faʻapenei, ae e ui lava i lea, e iai se isi tau. pe afai na latou fa'aopoopoina se faanumera i lona tulaga fa'apitoa. A uma mea uma, faatasi ai ma avanoa uma e avanoa mo Biposto - pusa kaponi, pusa faʻamalama taʻavale, pusa faʻapitoa 124, Bacci Romano gearbox, Track kit — ole tau ole Abarth 695 Biposto e tusa ma le €70,000. Ioe, fitusefulu afe euros.

E tasi le mea e mautinoa, o nai taʻavale e ofoina atu se faʻataʻitaʻiga pei o lenei Abarth 695 Biposto. Sa avea au ma pailate mo se aso, ae afai e i ai sau taavale i lau faletaavale, e mafai ona avea oe ma se pailate i aso uma.

Faitau atili