Skoda Karoq RS? Fai mai le Pule Sili o Brand e mafai

Anonim

O Stockholm, i le Aso Tofi nei, na tuʻuina atu ai e Skoda le sui o le Yeti. I le faaopoopo atu i tala uma o le SUV fou, na tuʻuina atu i le taimi o le mea na tupu - ma e mafai ona e iloa iinei - sa i ai se fesili e le maalofia. E iai se fa'amatalaga RS?

E aunoa ma le manaʻo e tuʻuina atu se faʻamaoniga aloaia, Bernhard Maier, Pule Sili o le Czech brand, na tuʻuina le avanoa e faʻalauiloa ai se faʻataʻitaʻiga sili atu o le Skoda Karoq:

"O faʻamatalaga mai le matou tagata faʻatau sa matua manino lava, faʻaalia ai o loʻo i ai le manaʻoga mo se SUV ma le logo RS."

Skoda Karoq

Fai mai Bernhard Maier, o le faaiuga mulimuli e leʻi faia. Manatua o le Skoda Kodiaq ua avea foi ma taulaiga o tala e uiga i se taʻaloga taʻaloga, ae o le mea sili ona latalata i ai o le Sportline version, na tuʻuina atu i Geneva.

Afai e fua mai, o le a mafai e Skoda ona faʻaogaina le tekinolosi a le Volkswagen Group ma faʻaogaina le Karoq RS i le poloka 2.0 TSI tutusa ma le SEAT Ateca Cupra e sosoo ai.

I soʻo se tulaga, o le faʻamuamua i le ofisa autu o Skoda o le a faʻaauau pea ona atiaʻe ni fofo fou fou, o loʻo i ai se aso faʻalauiloa mo faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina mo le 2019.

Faitau atili