Skoda Octavia o loʻo faʻaleleia foliga ma maua atili tekinolosi

Anonim

Toe fa'aleleia le mamanu pito i fafo ma le tele o tekonolosi i totonu o mea tetele ia e lua o le Skoda Octavia fou.

O le 3rd generation Skoda Octavia faatoa maua se faʻafouga, o lea ua oʻo i le ogatotonu o lona olaga, ma faʻamalosia ai le osofaʻiga a Czech i le tauvaga C-vaega.

E tusa ai ma tulaga faʻalelei, o le tala tele o le faʻaaogaina lea o lamepa fou e lua - e mafai ona maua i le tekonolosi LED - ma se faʻailoga toe faʻaleleia, lua faʻafouga atonu e le fiafia i ai tagata uma ae o se faʻamaoniga o le lototele o le matagaluega mamanu a Skoda, taʻitaʻia e Jozef Kabaň . I le faaopoopo atu i le saini malamalama ma le pito i luma, sa toe teuteu foʻi faʻamau.

skoda-octavia-2017-1
Skoda Octavia o loʻo faʻaleleia foliga ma maua atili tekinolosi 22217_2

E pei ona mafai ona e vaʻai i le Octavia Break (van) i totonu o le faletusi o loʻo i luga, o se faʻafouga lea i luga o le vaega atoa o Octavia, lea e aofia ai foʻi ma se laina fou o uili faʻafefiloi mama i le va o le 16 ma le 18 inisi.

E LE'I MISIA: Audi fa'ailoa A4 2.0 TDI 150hp mo €295/masina

I totonu o le fale, o le faʻailoga e toe alu atu i le ituaiga "Simply Clever" fofo, o se manatu iinei faʻamalosia e ala i le faʻafouina o le infotainment system ma le 9.2-inisi mata, Wi-Fi hotspot ma se module mo kata SIM. Ae mo faiga fesoasoani aveta'avale, o le a mafai ona tatou fa'amoemoe i le mata'ituina o mea tauaso, su'esu'eina o tagata savali ma tekinolosi fesoasoani mo paka, ma isi.

O le Skoda Octavia fou o le a faʻatau atu i maketi i Europa mulimuli ane i lenei tausaga ma o faʻasalalauga muamua o loʻo faʻatulagaina mo le amataga o le 2017.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili