Peugeot 508 Fou: o se manava o le ea fou

Anonim

Toeitiiti atoa le fa tausaga talu ona faʻalauiloa le Farani masani, le Peugeot 508, na ia alu i le "laufaʻaga faʻagaioia". Ua fa'aalia nei i se fa'afouga ma sili atu fa'atekinolosi fa'alelei, fa'apea fo'i ma le tele o afi fou ma sili atu ona lelei.

O le suiga i fafo na faia i le 3 faʻataʻitaʻiga variants, sedan, van ma RX, tuʻuina atu se mamanu malosi i luma. O le pulou fou ua toe faʻaleleia e tuʻuina atu i luma le manatu o le vaapiapi ma sili atu ona lauiloa. O lamepa fou o le LED ma fa'apolopolo ua toe fa'aleleia e fai ai le teu.

I totonu, ua taula'i atu i le mata fou 7-inisi le pa'i o lo'o fa'apipi'i i luga o le fa'amafanafanaga tutotonu, lea e fa'apotopotoina ai toetoe lava o galuega uma a le faiga. Na faʻaleleia atili le lelei o meafaitino, lea ua faʻaalia ai se faʻapotopotoga sili atu ona faʻaeteete. O fa'afouga fou fa'atekonolosi e aofia ai masini mata'ipo, se meapu'e fa'aliliu, ma se vaega fou o auaunaga feso'ota'i e ala ile Peugeot Connect Apps.

Peugeot fou 508 2015 (14)

E tolu afi fou ua faaopoopo i le 508 lineup, e aofia ai le 1.6-lita 165 THP turbo penisini afi ma le 165hp ma le C02 emissions o le 131g/km e fesootai i se ono-saosaoa le tusi lesona po o le feaveai otometi fou o ono-saosaoa.

O le isi afi fou o le poloka 2.0 lita turbo diesel BlueHDi ma 150 horsepower (105 g/km o le C02) ma se 6-saosaoa gearbox manual ma le lona lua ma le 180 horsepower (111g/km o CO2) ma se 6-saosaoa otometi felauaiga. .

O le 508 facelift o le a faʻaalia muamua i le lalolagi i le taimi lava e tasi ia Aukuso i le Moscow Motor Show ma Chengdu Motor Shows, naʻo Oketopa o le a faʻaalia i le matagofie o Paris Motor Show. Fa'atauga i Europa amata i le ogatotonu o Setema, ae leai lava se tau.

Faletusi:

Peugeot 508 Fou: o se manava o le ea fou 22220_2

Faitau atili