Ole meaalofa ole aso fanau lea a Cristiano Ronaldo

Anonim

O se sailiga vave i luga o ala o faasalalauga lautele ua lava lea e iloa ai o le meaalofa o le aso fanau a Cristiano Ronaldo, o le na atoa le 35 i le aso ananafi, o se taavale. Na faapea mai, na o le tasi le fesili o totoe: pe a uma, o le a le taavale na filifili lau paaga, Georgina Rodriguez, e ofo atu ia te oe?

E ui lava, i le tepa muamua o le meaalofa o le aso fanau a Cristiano Ronaldo e foliga mai o se Mercedes-AMG G 63, ina ua maeʻa ona vaʻai totoʻa na matou oʻo mai i le faaiuga e foliga mai o se Brabus 800 Widestar , o le (ma) sili atu ona mataʻutia faʻataʻitaʻiga o le jeep Siamani, lea e foliga mai o uili e foliga tutusa i le mamanu i le sili atu faʻapitoa (ma malosi) Brabus G V12 900 "Ose of Ten".

O le Brabus 800 Widestar o loʻo faʻatasi ma se faʻaputuga e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga e pei o le McLaren Senna poʻo le Bugatti Chiron, ma na amata ona faʻaalia i se Audi S3 "tauleleia".

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Georgina Rodríguez (@georginagio) a

Ole numera ole meaalofa ole aso fanau a Cristiano Ronaldo

Afai o numera o le Mercedes-AMG G 63 ua maeʻa ona faʻaalia (ma Diogo Teixeira na mafai ona faʻamaonia muamua i lenei vitio), o le Brabus 800 Widestar e ... stratospheric.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le aotelega, o le taavale fou a Cristiano Ronaldo ua i ai 800 hp o le mana ma le 1000 Nm o le malosi , numera e mafai ai ona e oʻo atu i le 0 i le 100 km / h i le 4.1s ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 240 km / h, e ui lava i le fua faʻaalia se tau e latalata ile 2.5t.

Faitau atili