O lo'o fa'amoemoe le Skoda e fa'afou le Superb ma se fa'atagata fou

Anonim

Fa'atulaga mo le fa'aaliga i lenei masina, o le fa'ai'uga o le fa'afouina Matagofie Skoda e le'i iloa lava. Ae ui i lea, ua uma ona faʻaalia e Skoda nisi o ata e mafai ai ona tatou vaʻavaʻai i lona faʻafouina pito i luga o le laina ma faʻasoa se teaser e mafai ona e vaʻaia ai le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga ma moli fou.

Ma o le mea tonu lava i moli fou a le Superb o loʻo nofo ai se tasi o ana faʻafouga autu. O le pito i luga o le laina mai Skoda o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua mai le Czech brand e faʻaalia ai le faʻaogaina o le Matrix LED faʻamalama.

Debuted i le Volkswagen Group i le 2013 i le Audi A8 fou toe faʻafouina (o loʻo iai pea i le augatupulaga talu ai), e ono tausaga mo le tekonolosi LED Matrix e avea ma faʻataʻitaʻiga Skoda. I le faaopoopo atu i le Matrix LED headlamp, o le Superb's revised version o le a faʻaalia ai foglamp-LED atoa.

Skoda Superb Teaser
Mo le taimi muamua, o le Skoda faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia ai moli ulu o le LED Matrix.

O moli pito i tua sa toe teuteu foi

I le faaopoopo atu i le saini susulu fou pito i luma, e mafai foi ona iloa i le teaser na tuʻuina mai e Skoda o moli pito i tua na toe faʻafouina foi e ala i le mauaina o faʻailoga suiga o le faʻasologa (ua taʻua o "faʻailoga liliu"), o se mea ua uma ona faʻatinoina e le Czech brand. i le Kamiq fou faatoa tuuina atu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Skoda Superb Teaser

I le pito i tua o le Superb toe faʻafouina, o le Skoda logo ua suia i le igoa igoa.

Faʻapea foʻi i tua, ma mai mea e mafai ona e vaʻaia i le vitio na tuʻuina atu, o le faailoga o le faʻailoga na tuʻuina atu i le igoa "Skoda" i luga o le siʻusiʻu (pei o le Scala), ma o le vaetamaina o se fasi chrome e fesoʻotaʻi ai le lua e taua foi. . moli tua.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili