Skoda Superb Fa'aalia: Tulaga I luga

Anonim

Skoda i aso nei na tuʻuina atu le Skoda Superb fou i Sineva. A aunoa ma le malepelepe atoatoa ma le gafa iloga o le faʻataʻitaʻiga taugata a Czech, o le Skoda Superb fou e sili atu le lototele nai lo se isi lava taimi.

O le 85th lomiga o le Geneva Motor Show o loʻo faʻagasolo atoa ma e le o tuʻua Skoda mai le euphoria. Faatasi ai ma se fale atoa, o le Skoda Superb fou na faʻaalia o ia o se oso tele mo le Czech brand, lea o loʻo sauniuni mo se faʻamatalaga atoa i le vaega faʻapitoa.

2015 Geneva Motor Show (26)

António Caiado da SIVA, talanoa ia Razão Automóvel i le Geneva Motor Show, na taʻua ai o le Skoda Superb fou e le motusia ma le taimi ua tuanaʻi, ae ua sili atu ona faʻaonaponei ma ua masaesae laina. Na taʻutino foʻi e le Faʻatonu Faʻatauga o Skoda i Potukale o se tausaga faʻapitoa lenei, aʻo faʻamanatuina e Skoda le 120 tausaga ma manaʻo e toe faʻaleleia lona talafaasolopito atoa o se faʻailoga faʻailoga i oloa faʻapitoa. O lenei suiga o le a faʻaaogaina i le lumanaʻi i faʻataʻitaʻiga uma o le Czech brand.

Faatasi ai ma le tekinolosi tutusa ma le faavae e pei o lona tausoga taumatau, le Volkswagen Passat, o le Skoda Superb fou e ave Skoda i se vaega fou.

Skoda Superb Fa'aalia: Tulaga I luga 22234_2

Su'e mea uma e uiga i le Skoda Superb fou iinei

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Faitau atili