New Skoda Superb: evolusione i soo se itu

Anonim

O le Skoda Superb fou ua faatoa faʻaalia. E matua motusia le sootaga ma lona muamua i tulaga o le mamanu ma faʻamalosia ai finauga na faʻatautaia mai augatupulaga ua mavae.

Ua uma ona matou fai atu iinei o le Skoda Superb fou o le a faʻafefe vai i totonu o le saloon vaega. E pei? I le tulaga lelei Skoda. A aunoa ma le tele o le vevesi, faʻailoga tetele poʻo faʻamuamua muamua i tekinolosi, naʻo le filifilia ma le faʻamaoni ma faʻamaonia nisi o vaega sili ona lelei o le Volkswagen Group. I mea uma, ia fatuina se afifi e tuʻufaʻatasia ai avanoa i totonu, faʻamalosia le fausiaina ma se tau / tulaga lelei o le fuʻa a le ituaiga.

E le itiiti ifo le taua o le mamanu, ona faia lea e Skoda se suiga tele i le Superb. O loʻo iai nei ma faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga fou o le ituaiga, o le mamanu o le Skoda Superb fou e manino lava le malepelepe ma ona muamua.

New Skoda Superb: evolusione i soo se itu 22235_1

I totonu, o le ala na mulimuli ai e tutusa lava. O se mamanu mama, tuʻufaʻatasia ma se filifiliga o mea e taumafai e faʻaalia se popolega i ergonomics ma faʻamafanafanaga i luga atu o soʻo se isi faʻataʻitaʻiga, e pei o taʻaloga. I le fanua faatekinolosi, o le a maua le Skoda Superb ma faiga infotainment fa (o se tasi o latou e fetaui ma Apple CarPlay ma Android Auto), nofoa vevela, taualuga panoramic, tri-sone air conditioning ma Canton leo leo, faatasi ai ma isi gadgets.

I le mulimuli ai i le Skoda's Simply Clever philosophy, o le Superb e iai foʻi nai manatu laiti e faafaigofie ai le olaga i aso uma, e pei o le sulu i totonu o le ogalaau, le faamalu o loʻo tu i totonu o le faitotoʻa poʻo le aisa i totonu o le tane suauʻu.

I le tulaga o le saogalemu, e mafai ona tatou faʻamoemoe i le faʻaogaina o le vaʻavaʻa, fesoasoani i le tausiga o laina, puipuiga malosi o le pasese ma le faʻaogaina o le taʻavale otometi i tulaga lamatia - faʻatasi ai ma isi faiga ua uma ona faʻataʻatia i le vaega.

Ae mo afi, e tele le filifiliga. E amata ile 125hp mai le 1.4 TSI afi ma fa'ai'u ile 280hp mai le 2.0TSI version. I Diesels, o le 120hp 1.6 TDI engine o le a sili ona taugofie, ae o le 190hp 2.0 TDI o le a sili atu le malosi. O afi uma sei vagana ai le 125hp TSI poloka e mafai ona faʻapipiʻiina ma se pusa DSG lua-pipii.

Vitio:

Faletusi:

New Skoda Superb: evolusione i soo se itu 22235_2

Faitau atili