O le 20th SPAL Gala na fa'amanatuina le 45 tausaga o le Polokalama Fa'asaoloto ma fa'amamaluina pailate

Anonim

I le lomiga 2018, 38 pailate mai le valu aʻoga na faʻaaloalogia - Navigation, Radio Modeling, Rally, Slalom, Sprint, Speed, Quad-Cross, All Terrain ma Enduro - o ia lea na ave i le 2017 le igoa Guarda, ae o le La Vie Pilot Trophy. o le Tausaga sa i lima o Nuno Rodrigues da Silva, ma le 88 palota. O le navigator, e toetoe lava 30 tausaga o tauvaga aloaia, na auai i le 2017 i le 19 tauvaga, manumalo i le tulaga muamua i le Azorean Regional Rally Championship.

I le faaiuga, na faateia Nuno Rodrigues da Silva ae "matua faamalieina" i le taui, ma faamamafaina le taua o le gala:

E taua tele mo tagata tietie, aemaise lava mo tagata tietie i le lotoifale. O se faaupuga faigofie le faapea atu tatou te i totonu o le Initeria, ae o le faatinoga e moni. E manino mai o pailate iinei o le a le tele se lagolago poʻo ni fausaga e mafai ona latou faʻaogaina e faʻaleleia ai o latou uiga. O le mea lena o le gala o se faʻamalosi tele, o se faʻamalosia tele, ma faʻatagaina le Initaneti e sili atu ona vaʻaia ma faʻaogaina lenei tulaga.

SPAL gala
Na maua e Nuno Rodrigues da Silva le Pilot of the Year award mai ia Amaro Correia

Ae e le na o le pau lea o le faailoga faapitoa o lea po. O le Manuel Gião Trophy, o le maualuga maualuga i le SPAL gala, na alu i le Mayor o Guarda, Álvaro Amaro, mo lana galuega i totonu o le malo ma mo lana lagolago i faʻalapotopotoga ma faʻalapotopotoga e manaʻo foi e atiaʻe Guarda. Na faamalo atu le pulenuu ia Escape Livre mo lona lua tausaga, Rádio Altitude mo le "faia o le miti o se mea moni" ma SPAL foi mo le "faaipoipoga fiafia" ma Clube Escape Livre, ma fai mai:

O le saafiafiga sili e mafai ona ou totogia i le Clube Escape Livre, o i tatou taʻitoʻatasi, i o tatou tulaga, e tatau ona malamalama i le mea e sili ona tatou gafatia ma faia mea uma e auai i se sini e faʻaosoina tagata uma ma tuʻufaʻatasia tagata uma. Ma o le sini ua aafia ai i tatou o le toso i luga o le Leoleo. Fa'amalo le sola fua

I luma o se faletaalo tumutumu, na tuuina atu ai le Prestige João Lopes Award i vaega e lua, i lenei tausaga i le itu o fesootaiga, lea na lagolagoina le gaioiga a le Kalapu: le nusipepa Diário de Coimbra, ma Arménio Travassos, faatonu aoao, mauaina o le tulaga ese, ma i le RFM, alu i le tulaga António Mendes, le faatonu o polokalame a le nofoaga.

O le Failautusi a le Setete mo Tupulaga ma Taaloga, João Paulo Rebelo, sa i ai i le mea na tupu, o ia foi na taʻua:

E mataina le 45 tausaga talu ai, na fausia ai se polokalame na mulimuli ane tulai mai ai lenei Kalapu taua ma o le taimi nei o loo faaalia manino ai le taua o lenei Kalapu ma e mafai ona vaaia i le saafiafiga i pailate, ae faapea foi i kamupani, ma tagata. O se saafiafiga e sa’o ae e mautinoa e fa’aosofia ai le fa’afiafiaina o le uii, e saili le tulaga lelei ma le fa’atauaina ina ia aloa’ia. O i latou o lo'o i ai iinei i le tausaga atoa o le a mautinoa lava le tu'uina atu o le mea sili latou te mafaia ma faia mea o lo'o faia i ta'aloga: saili e fa'aleleia atili ma sili atu taeao.

O le polokalame Escape Livre, i luga o le Rádio Altitude, o le polokalame leitio pito leva i Potukale, ma talanoa e uiga i autu e fesoʻotaʻi ma taʻaloga afi, alamanuia, maketi ma le saogalemu o auala.

I le 20th lomiga o le SPAL Gala sa i ai foi le avanoa mo isi eseesega e lua. O le avetaavale o Jorge Almeida ma le ulu o le AMSport, José Cruz, na maua le tipiloma o sui mamalu o le Clube Escape Livre, i le agaga faafetai mo la latou galulue faatasi, aemaise lava i taaloga taʻavale: le Slalom Sprint o Castelo Rodrigo ma le Drift of Pinhel.

O le 20th SPAL Gala na fa'amanatuina le 45 tausaga o le Polokalama Fa'asaoloto ma fa'amamaluina pailate 22241_3
Mai le agavale i le taumatau: José Cruz, Jorge Almeida, Álvaro Amaro, António Mendes ma Arménio Travassos.

O upu a Luis Celínio, le peresitene o le Clube Escape Livre, na faamamafaina ai, e sili atu nai lo le malaga e oo mai i le taimi nei, o luitau fou e, e ala i le taavale, tuu Guarda ma le Nofoaga Tutotonu o Potukale i le tulaga maualuga, e faasino tonu i le mea fou ua taʻua. Beiras Classic Cars, lea o le a faia mai ia Setema 14 i le 16th i le itumalo Guarda.

Ae o lenei gala SPAL, lea sa i ai Razão Automóvel o se paaga Media a le Clube Escape Livre, sa sili atu ona manatua pea faafetai i le faamaneta a Luis de Matos, o le, fegalegaleai ma tagata lautele, faia se faaaliga o le lalolagi.

SPAL gala

Na fa'afiafiaina e Luis de Matos le po pati

Faitau atili