Abarth 695 Eseese. Ole akarava sili ona mata'utia i aso nei

Anonim

O le Abarth 695 faatoa maua se lomiga fou a le aoina faapitoa, e taʻua o le 695 Essesse, lea o le a faʻatapulaʻaina i le na o le 1930 iunite.

O se igoa lea ma tu ma aga i le tala faasolopito o le akarava ma toe ave ai i tatou i tua i le amataga o Abarth.

I le taimi nei, mo lenei foafoaga fou, o inisinia ma tagata mamanu a Abarth na musuia saʻo e se faʻataʻitaʻiga 1964, o le "Cinquino" na saunia e pei o le 695 Esseesse, lea na faʻateleina le suiga i le 690 cm3 ma le 38 hp lea na oʻo atu i le 140 km / h.

Abarth 695 Eseese 9

Faatasi ai ma na o le 1000 iunite na gaosia, o lenei mea laʻititi - ae popole! - sa iloga foi akarava ona o ana faatusa ma le monogram "SS" i mataitusi tetele i luga o le pulou ma le tusi "esseesse" i luga o le laupapa.

Mo lenei fa'ata'ita'iga o le 21st century, o le fua fa'atatau e tutusa, ae fa'atasi ai ma le fa'atinoga ma le amio e te fa'amoemoeina mai le fa'ata'ita'iga o aso nei. Sa su'esu'eina mea uma ina ia ausia le aerodynamics sili ona lelei, paleni sili ma le mamafa maualalo.

Abarth 695 Eseese 4

Pe a faatusatusa i le Abarth 595 Competizione, o lenei 695 Esseesse na ausia se faʻaitiitiga e tusa ma le 10 kilokalama, faʻafetai i le faʻaogaina o se faʻapipiʻi alumini faʻapipiʻi lua e faʻaitiitia ai le mamafa e 25% pe a faʻatusatusa i se pulou masani ma se faʻaogaina o le Akrapovic.

Ae o le mea e sili atu ona mataʻina o le spoiler pito i tua, lea e le gata ina faʻaalia ai le talafaasolopito o le ituaiga i tauvaga ae faʻaleleia atili ai le mautu o tulimanu ma faʻateleina le tali atu i vaega fefiloi.

Abarth 695 Eseese 5

I le tulaga maualuga (60º) ma i le saoasaoa o le 200 km / h le "Spoiler ad Assetto Variabile" - e mafai ona fetuutuunai i le va o le 0 ma le 60º - e mafai ona gaosia se 42 kilokalama faaopoopo o uta aerodynamic.

Ata fa'asā... totonu ma fafo

O le ata pito i fafo o lenei 695 Esseesse e naʻo faʻamatalaga paʻepaʻe i le pito i luma, ufiufi faʻata ma mea faʻapipiʻi itu. I le faaopoopo atu i nei mea uma, o le 17" paʻepaʻe uili faʻatasi ai ma le ogatotonu mumu e tu ese, mūmū Brembo brake calipers ma titanium exhaust pipes.

Abarth 695 Eseese 14

O le tulaga faʻapitoa o lenei faʻaaliga e lagona foi i totonu o le potu, faatasi ai ma nofoa Sabelt e aofia ai le faʻailoga "ONE OF 695" i luga o le ulu ma faʻatasi ai ma suʻega e fetaui ma le lanu fafo, lea e naʻo le "Black Scorpione" poʻo le " Campovolo Grey" .

I luga o le dashboard, o le Alcantara-coated stripes o loʻo tu i fafo ma o le faʻamatalaga "695 Esseesse" e mafai ona faitau, lea e tuʻufaʻatasia lelei ma faʻamatalaga alava carbon o loʻo maua i luga o le gearbox lever, pedals ma le uili.

Abarth 695 Eseese 13

O se akarava popole tele...

O le aveina o lenei akarava o se afi 1.4 T-jet e maua ai le 180 hp o le mana ma le 250 Nm o le torque i le 3000 rpm, o fuainumera e mafai ai ona faia le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le 6.7s ma oʻo atu i le 225 km / h. h maualuga maualuga (fa'atasi ai ma le fa'aleaga ile 0º).

Tu'ufa'atasia ma se atigipusa tusi lesona po'o se filifiliga, se fa'asologa fa'asologa o le robotic gearbox ma le foe, o lenei 695 Esseesse o lo'o fa'aalia ai fo'i le fa'amautu o Koni i au uma e lua ma se faiga taofi fa'atasi ai ma 4-piston Brembo calipers i luma ma tisiketi fa'avevela a le tagata lava ia. 305/ 240 mm i tua.

Abarth 695 Eseese 11

O afea e taunuu ai?

O le aso e tatala ai le Abarth 695 Esseesse i lo tatou atunuu e leʻi faʻamaonia, pe fia foi le tau.

Faitau atili