Skoda Octavia 1.6 TDi 2013: 1000 km i lalo o le suega | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

O le Skoda Octavia ua folafola mai e avea ma faʻamatalaga ma faʻatusalia se faʻamatalaga loloto mo Skoda i le tau maualalo. Na matou uia le 1000 kilomita i luga o le Skoda Octavia fou ma lipotia le mea na tupu.

Skoda Octavia na tuʻuina atu i Potukale ia Aperila ma matou maua le avanoa e faʻasoa ai lena taimi ma a matou au faitau. O le Skoda Octavia o le faʻataʻitaʻiga sili ona taua o le Czech brand - o le vaega o Octavia na fai ma sui o le 44% o le aofaʻi o faʻatau a Skoda i le 2012 ma talu mai le 1996 3.7 miliona Octavia ua faʻatau atu i le lalolagi atoa. O lenei tupulaga lona tolu Skoda Octavia o le tino mama o le peti a Skoda i luga o le "Simply Clever" posture, ae o le taunuuga mulimuli "naʻo le atamai? Na matou o atu e su'e le Skoda Octavia fou i se malaga i le Algarve, o se tasi iinei i Razão Automóvel.

Fa'afeso'ota'i muamua: e leai se tasi e fa'atauva'a

O le matou vaega su'ega e na'o le tasi i le paka lomitusi na sau mai le lanu efuefu masani o le paka ta'avale a le atunu'u, e pei ona e va'ai i le ata fa'avaa o lenei tusiga. Ole Skoda Octavia fou ile u'amea lanu enaena (Topaz Brown) e ese lava ma le Ledger Car, filifiliga lelei Škoda! O totonu o le beige e matagofie ma mataʻutia, ae e le fetaui mo se aiga e iai tamaiti laiti ona e faigofie tele ona palapala. Ae ui i lea, e le tuua ai se tasi e le fiafia - o le lanu lanu tatou te fiafia uma i ai ma o le mea e sili ona faʻamalamalamaina le manatu faʻapitoa lea e manaʻo ai le Skoda Octavia fou e faʻaofi.

Skoda Octavia Fou 2013 17

O le pito i fafo ua mamanuina e pei o se coupé ma, e tusa ai ma le Škoda, o lenei Octavia fou o loʻo i ai le malosi o se saloon ma le faʻaogaina o se van, o se mea moni na matou o mai e vaʻai mulimuli ane. O le tulaga o meafaigaluega o loʻo i luga o le Skoda Octavia lea na matou faʻataʻitaʻia e sili ona maualuga - ELEGANCE - ma na faʻapipiʻiina i le 18 "uili, o se faʻaopoopoga e faʻaopoopoina ai le 185 euros i le tau o le tau o lenei faʻataʻitaʻiga sili atu - o le € 26,650.00 mo le fa'ata'ita'iga 105hp Skoda Octavia 1.6 tdi ile tulaga ELEGANCE.

Ato fa'apipi'i – Aga'i i le Algarve

Ua iloa e le au faitau o Razão Automóvel sa o faatasi ma le Rally de Portugal 2013 ma o Skoda Octavia o la matou kamupani i le taimi o le malaga. Na tuua e le au Razão Automóvel Lisbon mo le Algarve ma tagata matutua e toalima i luga o le vaa, atopa'u, mea pueata ma komepiuta. O le malaga na faia i luga o le A2 - Lisbon-Faro - ma o le Octavia's bi-xenon moli o se aseta, i le taimi o le malaga na faia i le po ina ua maeʻa le faʻapitoa faapitoa o le Rally de Portugal i Lisbon.

Skoda Octavia Fou 2013 16

Po'o ai lava na i ai i le Rally de Portugal atonu na va'aia la matou Skoda Octavia, o le mea moni o le taunu'u i le faletalimalo na matou faia le mea ua uma ona matou iloa. su'ega prying eyes ma o le taunuuga na matua lelei lava. E toatele na tutu e vaai latalata i le Skoda Octavia fou ma tilotilo i totonu o le fale. O le taliaina o tagata eseese na matou o faatasi i le faaiuga o le vaiaso na sili atu nai lo mea na faamoemoeina. Ou te taʻutaʻu atu na ou faʻaaluina le faaiuga o le vaiaso e fesili ai i uo ma e masani - "O le a le tele o lou manatu e tau?".

Avanoa i luga o le vaa ma le mafanafana o faʻailoga

O le Skoda Octavia fou, faʻavae i luga o le MQB fou faʻavae mai le vaega VAG, e 102 kilokalama mama nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua ma sili atu nai lo se isi lava taimi. O le wheelbase na faʻateleina 108 mm, faʻateleina 9 cm le umi ma 4.5 cm le maualuga. O le potu vae e sili atu nai lo soʻo se faʻataʻitaʻiga i le vaega lea e maua ai le faʻamafanafanaga sili atu nai lo le averesi, e mafai ona tatou sopoia o tatou vae i le nofoa pito i tua ma fiafia i vaaiga. Faatasi ai ma ni tagata matutua e toalima i luga o le vaa o le fesili "e mafai ona e alu i luma le nofoa?" e le'i fa'alogoina lava o ia.

Skoda Octavia Fou 2013 27

E maua ai fa'ailoga maualuga le avanoa o atopa'u - 590 lita le gafatia o atopa'u ma le 1580 lita o uta fa'atasi ai ma le nofoa pito i tua ua fa'alalo atoa, e maua ai se tulaga lelei tele o uta. I totonu o le ogalaau o loʻo i ai foi ni vaeluaga palasitika lapopoa se lua e mafai ona aveese, e mafai ai ona tuʻu mea laiti i luga o itu o le pusa ato, faʻatasi ai ma isi vaʻa upega aoga. E le matala le ogalaau pei o se saloon masani – o le faamalama pito i tua e mulimuli i le tatalaina o le ogalaau e pei o le Audi A5 Sportback.

Skoda Octavia Fou 2013 24

O avanoa e teu ai i totonu o le fale e le'i faagaloina ma o le Skoda Octavia e tele vaega i lenei tulaga: pusa totigilima ma se ea ea e malulu ai meainu i le taimi o se faigamalaga, poʻo se faavae patino i tafatafa o le taofi lima lea e mafai ona tatou tuu ai le telefonipoto , e ui lava e leai se leai o isi avanoa mo le telefoni feaveaʻi.

Skoda Octavia Fou 2013 25

O nofoa e lelei, e ui lava na fai si umi atu nai lo le mea masani e suʻe ai se tulaga avetaʻavale ou te fiafia i ai. O le fa'amafanafanaga e matua fa'asalaina i lenei su'ega ona o uili 18-inisi ma pa'u maualalo, lea e te fa'amoemoeina. – i luga o fola leaga e mafai ona vaivai le savali solo. O se faʻamatalaga le lelei e alu foi i le leai o se malamalama i le faʻata faʻaaloalo a le pasese, o le fafine muamua na nofo i le nofoaga tautau na matauina lenei toilalo i lalo ifo o le 1 minute!

Saogalemu maua maka maualuga

O le teufaafaigaluegaina i avanoa ma le mafanafana e le mafai ona faia e aunoa ma le faʻalauiloaina atili o le saogalemu e faʻamaeʻa ai le afifi o le ola i luga o le Skoda Octavia. I le faaopoopo atu i le ua taʻua i luga o le uili uili, lea e sili atu le mautu, o loʻo i ai le tele o faiga saogalemu i luga o le Skoda Octavia fou.

Skoda Octavia Fou 2013 11

Matauina: avetaavale vaivai faiga suʻesuʻe, aai faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻamalosi fesoasoani puipuiga (i le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻapipiʻi le fusipaʻu o loʻo nofoia, tapuni pupuni ma le taualuga o loʻo matala naʻo se avanoa faʻalavelave faʻafuaseʻi), Lane Fesoasoani (faiga. e iloa ai pe o lo'o i totonu o le ta'avale sa'o le ta'avale ma fa'asa'o le fa'atonuga o uili), Fesoasoani i luma (faiga e fa'atatau le mamao i le mea o le pito i luma ma e mafai ona fa'atino i ni auala 'ese'ese se fa: lapata'iga va'aia ma fa'alogo, sauniuniga taofi, taofi vaega ma fa'alavelave fa'afuase'i. taofi). Ole Skoda Octavia fou na maua 5 fetu ile su'ega EuroNCAP.

I tua o le uili: sitaili aveta'avale mafai ona fetuutuunai

O le a se mea tatou te mananaʻo ai mai se aiga faʻa-coupe, faʻapipiʻiina i uili 18-inisi ma paʻu maualalo i se tau faʻaititia? E sili atu nai lo lena. O le Skoda Octavia o loʻo faʻamoemoe e avea, i totonu o lenei afi, o se oloa e fiafia i le tulaga ma le "manaʻo i se manatu". E ui lava e leai se foliga e fetaui ma lona faʻatinoga, o le afi e agavaa ma naʻo le manaʻomia o le faʻaogaina o le gearbox e sili atu nai lo le masani, pe a tatou manaʻo e faʻaauau pea le saoasaoa o le ola. I luga o le alatele ma se taavale atoa, sa matou malaga i le Aso Tofi, e aunoa ma se faaitiitia.

Skoda Octavia Fou 2013 20

A'o mulimuli atu i le Rally de Portugal, na savavali ai le matou karavan o taavale e 4 i luga o auala feʻaveaʻi o mauga o Algarve i fati e masani ai tagata fiafia o le Rally. E leai se mea e sili atu nai lo se fua lelei o le testosterone a'o le'i mae'a le Rally e fa'ata'ita'i ai le malosi o le Skoda Octavia! E mafai ona matou filifilia ni auala ta'avale se 4: SPORT, NORMAL, Economy and Custom. O le fesuiaiga i le va o auala o loʻo i ai iʻuga masani - tali afi, mamafa o le taʻavale ma le faʻaleleia o le ea mo le Economy mode, peitaʻi o le Skoda Octavia e mafai ai e le avetaavale ona fatuina a latou lava talaaga.

O le agaʻi atu i piʻo e faia ma le iloa o loʻo matou i luga o se mea masani, ae e leʻi umi ae faʻafilemuina i matou e uili 18-inisi. O le ta'avale e agavaa, mama ma e le tu'uina i tatou i se tulaga lamatia. E le o se faʻailoga i le malosi, mo lenei tau e le mafai ona matou faʻamoemoeina se isi mea, ae e le faʻanoanoa.

Tekinolosi sili i se tau maualalo

Skoda Octavia Fou 2013 19

O le lelei o le vaalele ma tekinolosi e mataʻina foi i tulaga o faafiafiaga. O le faʻataʻitaʻiga na matou suʻeina o le Skoda Octavia fou na faʻapipiʻiina le leitio "Bolero" lea e faʻaalia ai le lanu paʻu-mata. O lenei faiga fa'afiafiaga e matua fa'aogaina ma e mafai fo'i ona fa'avasega a tatou leitio e sili ona fiafia i ai e ala i le tu'uina atu o latou logo i le leitio. O lo'o iai fo'i le fa'atonuga o le va'a, uili pa'u e tele-galuega, Bluetooth fa'atasi ai ma le fa'agaoioia o leo, ea fa'a'ele'ele otometi lua sone ma le pusa cd i totonu o le totigilima.

Ua lava le ta'avale afi. O le fa'aaogaina ma le fa'aulu e fa'amuamua

Ole 1.6 Tdi o loʻo maua ile Skoda Octavia e le manaʻomia se folasaga. O faʻailoga e tuʻuina mai e le komepiuta i luga o le laupapa o loʻo i luga o le meafaifaʻaili, pe a tatou faʻasalalau i le Economy Mode, e mafai ona faʻafefe ma e tatau lava ona maua se faʻamatalaga iinei. Lelei, o le a sili atu ona ou faʻamatalaina: o loʻo matou feoai solo i le vevela o Algarve, ma faʻamalama faamalama e faʻafetai mo le savili fou e faʻamafanafanaina ai le fale pe a uma le taʻavale i le la mo ni nai itula, ae faʻafuaseʻi ona aliali mai se feʻau i luga o le fa'aaliga: " Fautuaga: tapuni pupuni".

Skoda Octavia Fou 2013 26

O le taimi muamua na ou manatu ai o se faaaliga na aumaia e le vevela, ae na leai soʻu masalosalo. Ioe, o le Skoda Octavia fou o loʻo auai i le lisi o tagata faʻatauvaʻa i le taumafaina ma faʻamalo - 3.8 l / 100 ma 87 g / km - Ou te leʻi kiina le ea malulu, aua o le a avea lena ma meaʻai mo le afi ma mo allergies, o lea na ou filifili ai e tatala faʻamalama…ae e oʻo lava i lena mea e oʻo atu ai i se togi toetoe lava "faʻale-agafesootai". Ma o lenei galuega e faʻaopoopo i faʻailoga masani faʻailoga lelei. O le Start&Stop system e iai se galuega e mafai ai ona e toe maua le malosi taofi e ala i le alternator fa'amata.

I le taimi o le matou suʻega, e leʻi pa'ū le taumafa mai le 5 lita ma i le faaiuga o le averesi e 6.2 l/100. E foliga mai e vave ona suʻe le suʻega mai le iva i le faʻaaogaina o suauʻu, e pei ona maua e le au Razão Automobile le Skoda Octavia ma na o le 11 kilomita i luga o le odometer ma talu ai sa matou aveina i taimi uma e aunoa ma le popole i le taumafaina. Skoda fa'amautinoa e mafai e le Skoda Octavia fou ona faia, i le ala lelei, o le averesi e itiiti ifo i le 4 lita i le 100.

togi mulimuli

O le Skoda Octavia fou e masani i se mamanu sili ona manaia ma se uiga ofoofogia o le fausiaina. O uili 18-inisi e le lelei mo i latou e faimalaga tele i totonu o le taulaga, ae latou te folafola atu e faʻaleleia se taʻaloga taʻaloga ma faʻateleina le pipii pe a tulimanu. Lagona le saoloto e faʻataʻitaʻi le 2.0 Tdi version ma le lua-clutch 7-speed DSG gearbox, faʻapea foʻi ma le RS version o le Skoda Octavia. O le paleni mulimuli e matua lelei ma o le Skoda Octavia na faʻamaonia e "naʻo le atamai", mo le auala e tuʻufaʻatasia ai le lelei ma vaʻavaʻai i se tau faʻatauvaʻa.

Skoda Octavia fou 2013

I le talanoaga ma Ricardo Vicente, na faavaeina le Club Škoda Portugal

Na matou maua foʻi le avanoa e faʻaali atu ai Skoda Octavia i se tagata faʻapitoa, o le na matou fesili mo se manatu o se tagata moni. O Ricardo Vicente o le na faavaeina le Club Škoda Portugal, o se faʻasalalauga e faʻapotopotoina uma tagata fiafia ma tagata e ona Škoda.

"Ina ua maeʻa se fesoʻotaʻiga puʻupuʻu ma le Skoda Octavia fou, o loʻo i ai se suiga manaia, i fafo, faʻatasi ai ma moli LED fou, e pei o totonu, faʻatasi ai ma le faamamafa e tuʻuina atu i leitio fou ma le paʻi paʻi o loʻo avanoa i le lautele ma tausia pea le lelei. uiga o le VW Group.

E tatau ona maitauina le mamanu na toe foʻi mai i laina malosi e faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga tuai a Škoda, ae i le taimi lava e tasi ma foliga faʻaonapo nei. A maeʻa ona iloa le tau, e tuʻu tatou e mafaufau pe faʻapefea ona faʻamaonia e le Golf fou ia lava i lenei ofo malosi mai Škoda. O se tau o le Premuim Low lea matou te fa'amoemoe o le a manuia tele…”

Skoda Octavia 1.6 TDi 2013: 1000 km i lalo o le suega | Tusi Tusi Ta'avale 22247_11
MOTOR 4 pusa
CYLINDRAGE 1587 cc
FA'AALIGA Tusi Taiala, 5 Saosaoa
TALIGA I luma
MAMAFA 1305 kilokalama.
MANA 105 hp / 4000 rpm
PINARI 250 NM / 2750 rpm
0-100 KM/H 10.8 sec.
SAOPOTI TELE 194 km/h
FA'ATOA 3.9 lt./100 kilomita
TAU €26,650

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili