MQB: Le fou Volkswagen Group platform

Anonim

Iloa le amataga mo le lumanaʻi Audi A3, Volkswagen Golf, Seat Leon ma le tele o isi ...

Mo i latou o loʻo mulimuli mai ia i matou mo se taimi umi, o le faʻasalalauga o le tulaʻi mai o le MQB platform e le o se mea fou. I le taimi o la matou muaʻi vaʻaia o le Audi A3 i le lumanaʻi - 3 masina talu ai nei ... - matou maua le avanoa e faʻamaonia ai nisi o tulaga lelei o lenei tulaga fou. O le mataupu lea tatou te toe fo'i atu ai nei, pe a mae'a nisi fa'amatalaga e uiga i ia mea M odularer F uer B aukasten ( MQB ), lea i le gagana Potukale o lona uiga o se mea e pei o le Modular Transversal Matrix, e tusa ai ma le faaliliuga na faia e le "tagata poto" o Razão Automóvel i gagana ese: Google Translator.

E pei ona matou taʻua muamua, o le tulaga sili ona lelei o le tulaga fou o le a maua i le tulaga o le slimming o le fausaga o le taavale lea o le a mafai ai e le MQB, ae i le taimi lava e tasi e faʻamautinoa ai se faʻaopoopoga tele i le faʻatulagaina o le seti. O le fa'aitiitia o le mamafa o lona uiga e fa'aitiitia le fa'aleaga o mea mata'utia i totonu o le mamanu o le ta'avale, ae fa'aitiitia ai le fa'aaogaina ma fa'aitiitia ai le fa'aleaga mea leaga.

O se fanua faʻateleina le taua, ona o le malosi faʻatapulaʻaina o Europa i luga o le faʻaaogaina o le Co2, ma lea, e ala i lafoga, ei ai se aafiaga i le tau faʻatau o le taavale. O se taavale mama o lona uiga o taga "mamafa" mo tagata faufale ma tagata faʻatau. E manino lava le le faʻagaloina o tupe maua e tusa ai ma le faʻamalosi, faʻapena foi ona faʻateleina e ala i le faʻateleina o le faʻamaualuga o le fausaga.

MQB: Le fou Volkswagen Group platform 22250_1

Ae o le fanua lea e matua iloga ai le lelei o lenei faʻavae ma faia se eseesega i le mamanu. MQB na mamanuina mai le eleele e faʻaaogaina i le tele o faʻataʻitaʻiga e amata mai i le VW Golf puʻupuʻu i le tele ma le mamafa o le VW Passat Variant, e aunoa ma le faʻagaloina o lona faʻaogaina i isi faʻataʻitaʻiga o ituaiga lautele o le Volkswagen Group: Nofo, Audi ma Skoda. Ma o le mea lea e taoto ai le mealilo tele a le MQB: i le tamaoaiga o fua.

Talu ai e mafai ona faʻaogaina le faʻavae tutusa i ia faʻataʻitaʻiga eseese, e mafai foi ona faʻasoa ia i latou le tele o vaega eseese e mafai ona amata mai le faʻamalolo i afi, e ui atu i vaega e le o manino e pei o le tane suauʻu, eletise eletise, ma isi. O le mea lea e fa'atupu ai le tau o le gaosiga o vaega, pe a fa'asoa e fa'ata'ita'iga 'ese'ese ma fa'atupuina i le tele o numera, e matua'i gaosia.

O le isi o faʻafouga o lenei faʻavae o le mafai lea ona faʻaoga, i le avanoa lava e tasi, vaega o le afi afi ma elemene o le afi eletise (fig. 3). E ala i le puleaina o le faʻaogaina o faiga e lua i le avanoa lava e tasi, o le tele o loʻo faʻapipiʻiina i le tasi itu, ma i le isi itu, o le numera o vaega e manaʻomia mo la latou gaioiga e faʻasaoina. E itiiti vaega e tutusa le mamafa, fa'aitiitia le taumafaina, fa'aitiitia le fa'aoso ma le tau. Faigofie a ea? E itiiti ifo nai lo le foliga.

MQB: Le fou Volkswagen Group platform 22250_2
Ata 3 – O foliga ma le MQB e fa'atulaga vaega uma

O le sailiga lea mo sefe i fua - e mafai i vaega tetele ma le tele o le Tusi Paia - e mafai ai e Volkswagen ona faʻateleina lona tupe mama ma / poʻo le faʻaititia o tau o ana taavale. O le a le mea i le iuga e faʻafefe i lalo i le sili atu o le tauvaga pe a faʻatusatusa i le tauvaga, e le saʻo? O loʻo iloa e le PSA Group ma le Fiat Group, vaʻai iinei le tala fou na matou tusia e uiga i lenei mataupu.

O lona uiga o le fa'atauina o se VW Golf i le lumana'i o le a tutusa ma le fa'atauina o se Audi A3 po'o se VW Passat? E le faapea. O le eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga eseese o le a faia i le auala tutusa e pei ona faia i isi faʻataʻitaʻiga: i faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Polo, Ibiza, Fábia ma A1 o loʻo i ai nei e tutusa uma tulaga, peitaʻi e le mafai ona sili atu le eseʻese mai le tasi ma le isi. O fetuunaiga i le taʻavale, faʻamalologa ma faʻamatalaga faufale, sili atu pe itiiti ifo le malosi, o le a faʻaogaina le faʻavasegaina ma le vaeluaga o maketi o faʻataʻitaʻiga taʻitasi.

Ae mo afi e fetaui ma lenei tulaga, o le a mafai ona tatou faʻamoemoe i le 4-cylinder gasoline ma le diesel aiga, TSI ma TDI. O nisi oi latou ua uma ona iai le Cylinder on Demand system lea ua uma ona tatou talanoa i ai iinei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili