Talosaga Toyota: O le trident atoatoa mo so'o se taimi o le tausaga

Anonim

Le masani ile poloketi Toyota Dream Build Challenge? Leai se fa'afitauli, o Razão Automóvel e fa'aali atu ia te oe talosaga sili ona lelei o le fa'ailoga.

Afai e te lei tusia lau tusi ia Santa Claus, atonu o se fautuaga lenei mo i latou ua uma ona agai i luma: o se manatu lelei le toe iloilo lau lisi o mea e manaʻo ai pe a uma ona e tilotilo i masini Toyota nei. Afai o ou manaʻoga, o se tamaititi, e pei o le toʻatele, ia faʻapipiʻiina lelei taavale mo aafiaga sili ona mataʻutia e mafai ona e mafaufau i ai, ona vaʻai lea i le mea na filifili le aufaigaluega e fausia i lenei tausaga mo le Toyota Dream Build Challenge.

O fa'ata'ita'iga uma a le Toyota Dream Build Callenge sa i ai i le fa'aaliga SEMA, na faia i Las Vegas, ma mafua ai le tele o a'afiaga va'aia pe sili atu nai lo isi talosaga i le lalolagi fa'alogo Amerika.

2013-Toyota-Moemi-Fausia-Mata'i-Moemi-Ski-4Runner-Static-6-1280x800

Ae e tatau ona tatou amata i se mea ma o le a ou amata i le faaali atu ia te oe o le talosaga a Herbst Smith Fabrication, faatasi ai ma le Toyota 4Runner, ua saunia e osofaʻia le Alps, i se malaga e folafola mai e ave lou manava ma maua se vaaiga e le itiiti ifo i le 800m. maualuga.

I tulaga fa'apitoa o lenei Toyota 4Runner, e mafai ona tatou amata i le fa'ailoaina o le fa'a'ala'au pito i luma o lo'o galue atoatoa ma fa'atasi ai ma fua sili atu. O le vali o lo'o fa'aalia ai le vinyl fa'alelei fa'alelei, fa'apipi'i i le fa'amomoli fa'amalama ma le fata taualuga, o lo'o iai le fa'ase'e, ae e le na'o le pau lea. Ina ia leai ni a matou manuʻa pe a taumafai e aveese le faasee, o lenei lagolago e iai eletise eletise e faʻaititia ai le faaseʻe ma mulimuli ane, e mafai ona matou tuʻuina atu i luga o le "youtube" se taimi moni o le "buzz you son" i le kiona -ufiufi vanu.

2013-Toyota-Moemi-Fausia-Alu-Moemi-Ski-4Runner-Static-8-1280x800

O le mea e sili ona lelei, pe a matou toe foʻi mai le fale faaseʻe ua malepelepe uma, e leai se faʻafitauli, o le faʻamafanafanaga i luga o lenei Toyota 4Runner na fuafuaina e toe faʻaleleia mai soʻo se gaioiga i luga o le kiona. O le mafuaaga lena e 3 a matou ipads e pulea ai faitotoa, faamalama, musika ma le mea sili: pe a uma ona sau mai se siosiomaga malulu, e iai a matou masini faʻagogo ma se masini kofe, faʻamafanafana e faʻafouina i matou i le maualuga maualuga.

O le talosaga lona lua e fa'atatau i tau e fai si mafanafana, po'o le le malulu. O le au a Joe Gibbs Racing Motocross, o loʻo tuʻuina atu lana talosaga i se Toyota Tundra ua faʻapipiʻiina atoatoa mo motocross, e mafai ona utaina uila ma e oʻo lava i le faia o se taavale lagolago ma mea uma tatou te manaʻomia, e pei o le "mobile paddock" pe a fai.

2013-Toyota-Moemi-Fausia-Tuu-Alu-Moto-Tundra-Studio-7-1280x800

Ma aua le sese ona o lenei Toyota Tundra e le naʻo meafaigaluega faigaluega, e leʻi faʻagaloina le fiafia ma e iai a matou 3 LCD mataʻituina ina ia mafai ai ona matou faʻaogaina taaloga vitio ma faʻatasi ai ma le faʻapitoa o se tasi o lau o loʻo faʻatulagaina faʻapitoa mo masini faʻataʻitaʻi masini komepiuta . O mea'ai e maua, matou te fa'amamafaina le pusaaisa, o le fale ta'ele'elea maualuga, se fa'amago / fa'amago mo pulou ma le tele o atigi pusa mo meafaigaluega ma masini afi.

2013-Toyota-Moemi-Fausia-Tuu-Alu-Moto-Tundra-Studio-4-1280x800

O le talosaga lata mai ua toe aumaia ai i tatou i le lalolagi o taʻaloga taumalulu, faʻatasi ai ma le Toyota Tacoma mai le DC Shoes, na faʻatonuina mai le Camburg Engineering ma na faʻatulagaina atoa e faʻavae i luga o manatu o tagata fiafia i le ituaiga o lavalava. O le taunuuga atonu e foliga ese, ae o loʻo tuʻuina mai ai ia i tatou ni manatu lona lua mo isi faʻaoga i fafo atu o siʻosiʻomaga aisa, e faamanatu mai ai ia i tatou toetoe lava o se taavale e alu i luga o se safari i soʻo se fanua laugatasi o Aferika.

2013-DC-Seevae-Toyota-Tacoma-Studio-2-1280x800

Ae sei o tatou o atu i vaega, o lenei Toyota Tacoma, e faaopoopo atu i le "poloki kiona" lea e manino ma o le a avea ma le matauʻa o soʻo se tagata asiasi i Serra da Estrela, ua faʻapipiʻiina ma se faʻailoga faʻapipiʻi mo le kiona ma faʻatasi ai ma seti faaseʻe, suō ma mea e fai ai le kiona. Ae mo i latou e fiafia e ola i faʻalavelave moni e faʻafesoʻotaʻi ma elemene faanatura, o lenei Toyota Tacoma e sau faʻatasi ma se faleie "pop-up", lea e oso vave. Afai e te mana'o e fa'ase'e i le po, e mafai ona e fa'amoemoe i se pa e 1m fa'atasi ai ma moli lologa LED. A oʻo mai i le faʻasalalauga faʻasalalauga, o loʻo i ai i Tacoma se iPad mini ua tuʻufaʻatasia ma faʻaogaina o le taʻavale ma se seti o failauga uaealesi mai Scoshe, pe a tatou manaʻo e faʻaoso se avalanche.

2013-DC-Seevae-Toyota-Tacoma-Studio-3-1280x800

Faatoa matou tuʻuina atu ia te oe ni talosaga se 3, e matua ese lava le tasi ma le isi ae o loʻo tuʻuina mai ai ia i matou le manaʻoga e auai i soʻo se taʻaloga taumalulu, na o le ave a matou meataalo i le paka faʻafiafia lata ane. Ma afai o soʻo se taimi o le taumalulu e le o le taimi lea mo le vevesi tele i le kiona, mo i latou e sili ona fiafia i le pefu o le tele o tau matutu, o loʻo i ai pea le talosaga mo motocross, e mafai ona tatou ola ai i aafiaga tulaga ese, e pei o se tuuga TT. pe a togafitia. O se faʻamaoniga e sili atu le moni o miti nai lo mafaufauga, naʻo le i ai o taga ma le gafatia ...

Talosaga Toyota: O le trident atoatoa mo so'o se taimi o le tausaga 22253_7

Faitau atili