Toyota 4Runner 2014 na tuʻuina atu: o se faʻataʻitaʻiga na faia e fua mo Angola

Anonim

O le faʻataʻitaʻiga na atiaʻe e le matagaluega a Amerika o le faʻailoga Iapani e iloa se faʻamatalaga fou. Feiloai i le Toyota 4Runner 2014.

E mafai e le maketi o taavale a Angola ona iloa i totonu o ni nai masina se faʻafou fou i ana faʻatauga ma faʻaulufale mai laulau. Ua ta'ua o le Toyota 4Runner, o se fa'ata'ita'iga ua uma ona toe fa'aleleia e fa'asagatau i le Iunaite Setete ae fa'apea fo'i i maketi e pei o Angola, lea ua talia e le to'atele.

E pei o le tupulaga fa'ai'u nei, o le 2014 Toyota 4Runner o lo'o maua i 3 meafaigaluega tulaga: SR5, Fa'atapula'a ma Fa'amasinoga. O le muamua o le pito sili ona taua, o le lona lua e sili ona matagofie ma le mulimuli e sili ona gafatia e feagai ma luitau o loʻo ofoina mai e le laufanua Aferika. I le tulaga o afi, e na o le tasi le filifiliga o le V6 4.0 lita faatuatuaina o le 270hp e fesoʻotaʻi ma se pusa otometi ECT-I ma sootaga e lima.

I totonu, o suiga e sili atu ona iloa. O le Toyota 4Runner 2014 o lo'o fa'afeiloa'i fa'aonaponei e pei e le'i faia lava e se augatupulaga talu ai, e ala i le fa'aaogaina o le polokalama fa'asalalau a Toyota Amerika, le Entune infotainment, lea e mafai ona fa'atauina i le 7-inisi lau filifiliga. O faʻamatalaga lelei mo le siosiomaga na ola i luga o le vaʻa, atonu o ni nai pu i luga aʻe o le isi colossus i le maketi Angolan: le Toyota Land Cruiser Prado.

Afai o le Toyota 4Runner 2014 e sili atu i luga o le masalosalo, faʻaopopo nei se faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu e mautinoa e fesoasoani (tele...) i aso uma "feints" o fefaʻatauaiga ma candongueiros i le aai pisi o Luanda.

toyota 4 runner 2013.jpg7
toyota 4 runner 2013.jpg5
toyota 4 runner 2013.jpg4
toyota 4 runner 2013.jpg3
toyota 4 runner 2013.jpg2

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili