Maserati Ghibli Ermenegildo Zegna: taugata ma haute couture

Anonim

E aunoa ma se tala tele, na aumai ai e Maserati lana tele o taavale i Pale. Afai o le Italia brand e leai se manatu malosi, o le peti o le faʻavasegaina i le tofo o le tagata faʻatau ma se lomiga faʻapitoa o le Maserati Ghibli S Q4.

I le tausaga e faamanatu ai le 100 tausaga o le olaga, na filifili ai Maserati e faʻamalosia sootaga ma ana paaga faʻapitoa uma ma o le kamupani haute couture a Ermenegildo Zegna o se tasi o paaga o loʻo faʻamoemoeina e le Italian brand e tuʻuina atu se paʻi o mea taugata ma le gauai atu i auiliiliga, i a latou faʻataʻitaʻiga. .

Vaai foi: O tala fou ia o le 2014 Paris Salon

2014-Maserati-Ghibli-Ermenegildo-Zegna-Concept-Studio-1-1680x1050

Aua e te manatu o loʻo matou talanoa e uiga i se Maserati Ghibli S Q4 faigofie ma ni nai paʻi o le faʻaleleia, o le mea moni, o loʻo faʻaalia foi e Maserati ni lanu fou i lenei lomiga faʻapitoa, vave ona pasi atu le malamalama i le ata sili ona lelei e faia i luga ole 3 layers. o le pa'u alumini, ua ta'ua o le "Azzurro Astro", o se ata vali e mafai ona atagia ai lanu e amata mai i le fusi Blue i le Charcoal Gray e faalagolago i le tulimanu o le malamalama.

Faitau atili