Sauniuniga: Wheelsandmore Maserati MC Stradale Demonoxious

Anonim

Ua faatoa tuʻuina atu e Wheelsandmore se talosaga faʻapitoa mo le Maserati MC Stradale a itiiti ifo i le "temoni", ia iloa le Demonoxious.

Faʻamatalaina o le "malosi ma tulaga ese" e Wheelsandmore, o se taʻutaʻua taʻutaʻua taʻavale, o le Demonoxious o se faʻataʻitaʻiga faʻavae i luga o le Maserati Granturismo MC Stradale. E le'i faigofie le misiona a Wheelsandmore. Ave le MC Stradale, o se faʻataʻitaʻiga ua leva ona avea ma se tasi o GT sili ona lelei o loʻo maua i aso nei, ma taumafai e faʻaleleia e le mo soʻo se kamupani. Ae na tauia le taumafaiga.

wheelsandmore maserati gran turismo 3

I luga o le tulaga faʻapitoa, o suiga na faia i taotoga ae saʻo, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i uili 21-inisi 6Sporz ultra-malamalama faʻapipiʻiina i paʻu Hankook maualuga ma le vali "mumu mumu" i luga o le taofi taofi. O le pito i luma ma le pito i tua na toe faʻaleleia foi, ae i totonu o se tusi resitala e le suia ai le manatu faʻapitoa o le ata muamua.

I le isi itu, i le tulaga o le inisinia o suiga na sili atu le totoa. Ua fa'apipi'iina e Wheelsandmore le Demonoxious i le turbocharger, toe fa'avasegaina le laina ta'avale, fa'afanua fa'aeletoroni fou ma se fa'aoga fou. I'uga aoga? O se faʻaopoopoga o le 206hp i le malosi maualuga ma le 120Nm i le maualuga o le malosi. O le Demonoxious lea e maua ai le 666hp o le malosi ma le 640Nm.

Numera e mafai ai e lenei Maserati Granturismo MC Stradale ona "vaitaimi" e oʻo atu i le 0-100km / h i se 3.8sec puupuu, i se tuuga e naʻo le muta pe a oʻo le lima saoasaoa i le 320km / h (faʻatapulaʻa eletise). Che machina!

wheelsandmore maserati gran turismo 2

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili