Fa'aalia le Mini Convertible

Anonim

O le faʻailoga na faʻaalia ata muamua o le Mini Cabrio fou. E taunuu i le maketi Potukale ia Mati.

O le Mini Convertible fou ua tupu i le 98mm le umi, 44mm le lautele, 7mm le maualuga ma ua vaʻaia le faʻateleina o lona uili i le 28mm nai lo lona muamua. E fa'aogaina le UKL platform, lea e i'u ai i le 25% o le fa'atupuina o lana ato, lea ua maua nei le 215 lita (po'o le 160 lita ma le taualuga ua toe fa'afo'i).

E le o se mea e ofo ai, na manaʻo le MINI e faʻatumauina le mamanu e tolu-faitotoa lea e masani ona taia i luga o le fanua o lona mamalu ma le lalolagi atoa. E na'o le 18 sekone e alu ai i totonu o le taumafanafana ma feula lau lauulu (e le sili atu i le 30km/h).

E LE'I MISIA: Alex Zanardi, le tagata manumalo, ua atoa lona 49 i le aso

O i latou e sili atu ona fiafia i le MINI e mafai ona faʻatauina i Kalefonia foliga-pei o lanu, pei o Carribean Aqua ma Melting Silver, ma isi. I totonu, matou te maua ai se laupapa laupapa ma nofoa e ufiufi i le paʻu Chester o lanu eseese, lea o le a tuʻu ai le sofa i le fale ua liusuavai i le matauʻa. A o matou talanoa e uiga i le mafanafana, o loʻo i ai a matou tala lelei mo i latou ua faʻamanuiaina i le maualuga: o le MINI Convertible fou o le a 38mm lautele i le tulivae faʻapea foʻi ma nofoa tetele, ma faʻamoemoeina se faʻaopoopoga tele i luga o le faʻamafanafanaga.

E tusa ai ma powertrains, o le MINI Convertible fou ua ofoina atu mo le Cooper version le lauiloa 3-cylinder 1.5 lita turbo petrol engine ma le 136hp ma le 220Nm o le torque (230Nm i le faʻateleina). I le diesel version, o le Mini Cooper D o le a maua i le 116hp ma le 270Nm (300 Nm i le faʻateleina). O le S version o le a maua ma le 4-cylinder engine ma le 2 lita, e mafai ona atiaʻe le 192hp faʻatasi ma le 280Nm o torque (300Nm i le faʻateleina). O iinei o le 0-100km / h e taunuu i le 6.1 sekone ma le maualuga maualuga o le 230km / h, pe a tuʻufaʻatasia ma le 6-speed manual gearbox. Faatasi ai ma le otometi faʻasalalau, o le "tuʻuga" e manumalo i le na o le 0.1 sekone o le eseesega.

Mulimuli ane o le a iai se avanoa mo se afi penisini 1.2 hp ma 102 hp (Mini One Cabrio) ma i talosaga tiso mo se afi 2.0 turbo ma 170 hp (Cooper SD). I le lumanaʻi, o le John Cooper Works version o le a faʻatasi foi ma le MINI's hair-in-the-wind party, faʻaalia le 231 hp ma le 2-lita turbo gasoline engine. Mo le taimi nei, e leʻi tuʻuina atu tau mo Potukale.

Fa'aalia le Mini Convertible 22358_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili