Fa'ai'uga o le gaosiga: Ua mate le MINI? Ia soifua le MINI!

Anonim

O le faʻailoga a Peretania o loʻo faʻailogaina le faʻaiʻuga o le gaosiga o le taimi nei o le MINI, ina ua maeʻa le 1,863,289 iunite na gaosia, i le va o le 2001 ma le 2013.

I aso ua mavae, pe a maliu se Tupu e alalaga tagata, "Ua oti le Tupu, ia soifua le Tupu!" O se masani masani, i le a le ituaiga o legitimation o le sui o le Tupu leaga O iinei tatou te le o talanoa e uiga i tupu po o masiofo, tatou te talanoa e uiga i le maliu ma le toe fanauina o le MINI, o le tala faasolopito o Peretania. O se talafaatusa e fetaui lelei pe a tatou talanoa e uiga i se faʻataʻitaʻiga na fanau mai i le laueleele o «Lāna Tupu».

1,863,289 iunite mulimuli ane o le MINI o loʻo i ai nei o loʻo oʻo mai i le faʻaiʻuga, o se faigamalaga faʻapisinisi na tumau 10 tausaga, faʻatasi ai ma sina foliga faʻaleleia i le 2006 - faʻailogaina le alu ese atu o le iunite mulimuli o le augatupulaga o loʻo i ai nei i le fale gaosi Oxford ma le mamalu ma le tulaga.

O le ituaiga Peretania, lea o loʻo i ai nei i lima o BMW, faʻamoemoe o lona sui - ua uma ona tuʻuina atu ma faʻatulagaina mo le faʻatau atu i le tautotogo o le 2014, o le a sili atu le manuia o pisinisi nai lo lenei augatupulaga. I lenei tulaga, na faʻatupeina e le BMW le 901 miliona euros i le faʻafouina o iunite gaosiga i Peretania: Oxford (faʻapotopotoga mulimuli), Swindon (faʻapipiʻi ma le tino) ma le Hams Hall (faʻapotopotoga afi). O lea la, matou te fa'amoemoe o le a talia ma le mausali e tagata le sui o le na avea ma "Tupu o le MINIS fa'aonaponei".

Faitau atili