Sao Ata: Saili laina o le Mini fou (2014)

Anonim

Mini fou poloka muamua mai le BMW. Fuafuaga fou e aunoa ma le motusia ma ona muamua.

O ananafi na avea ai i matou ma faʻasalalauga muamua a le atunuʻu na faʻasalalau ata o le Mercedes C-Class fou, ma o aso nei na matou toe faʻaalia ai le faʻaalia o ata muamua o le Mini fou (2014). O le a faia i le aoauli nei le fa'aaliga a le lalolagi o le Mini fou, ae pei ona masani ai, mo le aufaitau e muamua atu le veli.

Aesthetically, ua maitauina o loʻo i ai se popolega i le vaega a i latou e nafa ma Mini e faʻatumauina le laina stylistic o le faʻataʻitaʻiga muamua. Ae mo le chassis, afi ma totonu, o le suiga atoa.

I totonu o poloka penisini, o le amataga o le BMW 1.5 ma le 2.0 iunite fou, faʻatasi uma ma turbo. O le muamua, faatasi ai ma ni pa'u e tolu o lo'o tu'uina atu se 134hp manaia, a'o le lona lua (fa'atasi ai ma fa'agogo) o le a fa'aalia e feso'ota'i ma le Cooper S version ma i le vaega muamua o le ai ai le 189hp. Galuega.

MINI 2014 1

I le fanua o le tiso, o loʻo i ai foi se afi fou, o le taimi lenei o le 1.5 poloka ma le 114hp Common-Rail, lea e faʻamoemoe e na o le pau lea o le afi o lenei natura i le vaega muamua o le faʻatauga o le faʻataʻitaʻiga. Va'ai mata mo tala uma e uiga i le Mini fou i le aso iinei i Razão Automóvel.

Faitau atili