E leʻi tupu muamua: lua Mercedes G63 AMG 6x6 na vaʻaia i Dubai

Anonim

Mo fanua o alii suauu "faigofie" Mercedes G63 AMG e le lava. E tatau ona fau se fa'ailoga fa'apitoa fa'atasi ai ma uili afi e 6.

E seasea maua se Mercedes G63 AMG i Europa, ae tuu ai se G65 AMG, seʻi fai mai e tele naua taʻavale i fafo, ae o le a le sili ona fetaui mo le faimalaga i luga o le pisi ma le pisi o auala i sisifo. Afai e seasea se Mercedes G63 AMG, ae faapefea le lua 6×6 Mercedes G63 AMGs?

Ioe, e moni. Ua fa'asalalauina e le Autobild ata o nei sau'ai Arapi e 3-axis na fa'ato'a lafoa'iina i le malae va'alele i Dubai. Ua sauni nei tagata e 'ai ma'a tetele e fo'ia le toafa loloto…pe fa'afefe tagata i totonu o le taulaga. Vaʻai faalemafaufau pe o se tasi o tagata e ona nei colossi na i ai se manatu atamai e auina atu i Lonetona i le taimi o aso malolo? O le a manatu tagata Lonetona o loʻo osofaʻia i latou e Siamani. O le "sivili" lea o le Mercedes G, lea e aofia ai i lana vaega faamiliteli le lisi o taavale a le autau a Ausetalia ma ua uma ona faʻamaonia o se lumanaʻi malosi o le autau a Suetena.

g63_amg_6_uili

O ata o loʻo maua e lua taʻavale eseese, e foliga mai i le malaevaalele Dubai. O le faʻataʻitaʻiga avanoa e foliga mai o loʻo i ai le grille o le G65 AMG, lea e taʻitaʻia ai i tatou e talitonu e mafai ona mafua mai i se faʻatonuga faʻapitoa pe mo suʻega. E iai fo'i se tasi o pa'u pito i tua i le itu agavale ua ma'i, atonu ua leva ona i ai i luga o ni mea faigata pe atonu o se laki fa'aletonu... e ui e le faigofie tele le tu'i o se pa'u fa'apenei. O le mea moni o se tasi oi latou e iai le laisene Siamani e mafai foi ona faauigaina o Mercedes o le a faia ni suʻega i Saudi Arabia poʻo le saunia o se faʻaaliga faʻapitoa, pe a uma, e le o iai ni tagata faʻatau i lenei vaega o le lalolagi.

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili