Audi A1. Ua uma ona tatou iloa le mea e aumai ai ma le mea o le a tuʻuina atu ai

Anonim

A maeʻa le Q8, toe foʻi Audi i le vitio e tuʻuina atu le ata muamua o le A1 fou. O le faʻaaliga o le a faia i totonu o vaiaso i Barcelona.

Faʻataʻitaʻiga ulufale i le tele o le faufale Ingolstadt, le lumanaʻi Audi A1 o lea, ua na o sina faatalitali, e ala i se vitio puupuu na lafoina i luga o le itulau Facebook aloaia a le Siamani.

O lo'o fa'aalia ai se lau mata'utia, o se vaega o le MMI infotainment system ta'uta'ua, e mafai ona iloa ai le tusilima a le tagata fa'aoga.

Faʻafesoʻotaʻi atoatoa i totonu o le dashboard, o le MMI system o loʻo i ai le tusilima tusilima, ma e mafai ona tatou vaʻaia le taʻutaʻua faʻaeletoroni faʻaeletonika ea faʻamalama, i lalo ifo, ma se pusa ea lanu i le itu.

Leai se lau lona lua, ae faʻatasi ma Virtual Cockpit

E maua i lenei tupulaga fou na'o le lima-faitotoa version, e sili atu ona lauiloa o Sportback, o le A1 fou o le a le maua, ae ui i lea, o le lua paʻi paʻi na faʻatinoina i faʻataʻitaʻiga o vaega maualuga, e pei o le A8, A7, ma A6, poʻo le Q8 fou.

E pei ona faʻaalia, i lana pou, Audi, e tatau i le tagata nofoia ona faʻalauiloa le Audi Virtual Cockpit ua sili ona lauiloa. E ui lava e foliga mai o le a maua na o se filifiliga, ma totogi eseese.

Fa'aaliga i Barcelona?

E ui lava e leʻi faʻalauteleina e le kamupani gaosi soʻo se faʻamatalaga e uiga i le mataupu, o tala, faʻaopoopo i le teaser ua faʻasalalau nei, faʻasino atu i le faʻaaliga aloaia o loʻo faia i ni nai vaiaso, i le aai Sipaniolo o Barcelona.

Audi A1 Su'ega Miula 2018

E le gata i lea, o lenei nofoaga o le a le o se mea e ofo ai, pe a maeʻa le faʻailoga a le faʻailoga e faʻafeiloaʻi le gaosiga o le A1 mai Brussels i le fale gaosi SEAT i Martorell, latalata i Ciudad Condal.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili