O le mataupu o "tu'uga fa'asolitulafono" i luga o le A1 na amata fa'amasinoina i le fa'amasinoga a Estarreja i le aso nei

Anonim

Matou te le masani i le faʻasalalauina o lenei ituaiga o tala fou, ae ona o le lalolagi o taavale e naʻo le manaia pe a ola faʻamaoni, e tatau ona matou aua neʻi galo i lenei mataupu.

E to'a 17 i latou ua molia o lo'o masalomia na auai i "tu'uga fa'asolitulafono" i le va o so'oga o Estarreja ma Albergaria-a-Velha i luga o le A1. O i latou ua molia, e i le va o le 24 ma le 39 tausaga le matutua, o lo o tu’uaia i le ave ta’avale mata’utia ma o le a fa’asala ai se tasi i le toese mo le umi e le silia i le 3 tausaga, o se tasi fo’i o i latou o lo o tu’uaia i le ave ta’avale e aunoa ma se laisene.

Ia Novema 2007, o nei "aveta'avale" na fa'ailoa e le GNR, lea na vave pu'eina ai le 13 ta'avale na sauni e o'o atu i le saoasaoa e sili atu nai lo tapulaa fa'atagaina e le tulafono. E tusa ai ma nisi o lipoti a leoleo, o nei "sprinters" na maua foi i le saoasaoa e sili atu i le 200 km/h. Le mea e faʻaalia ai le le atoatoa ma le leai o se faʻaaloalo mo isi avetaavale.

E le o aʻu le faamasinoina o se tasi, ae e te le tau manaʻomia tele lou atamai e te iloa ai o lena faʻapotopotoga tele o tagata i po o Aso Sa uma i le nofoaga o auaunaga a Antuã ma le toll plaza o Albergaria-a-Velha e le mafai. alu e aunoa ma le iloa i mata o faipule.

I le vaega muamua o le faamasinoga e to'a 3 ua molia na misi, o se tasi oi latou na agavaa e faate'a ona o le malaga atu i Luxembourg. O le Faamasino o Vítor Soares, o ia lea o loo taʻitaʻia le laulau o faamasino o le a fofogaina le mataupu, ua maeʻa ona faatulaga isi fonotaga e lua mo le aso 15 ma le 16, faatasi ai ma tuuaiga ua faatulaga i le aoauli o Novema 16th. E tatau foi ona maitauina "e faanoanoa ai ona o sea faiga e 5 tausaga e oo ai i le faamasinoga"...

Tusiga: Tiago Luís

Punavai: Lusa

Faitau atili