Ua aloaia. O faʻamatalaga faʻapitoa autu ia o le Tesla Model 3

Anonim

O faʻamoemoega e maualuga pe a oʻo mai i le Tesla Model 3. O se faʻataʻitaʻiga e le gata e mafai ona liliu Tesla i se fau voluma, e mafai foi mo le taavale eletise e pei o le Ford Model T mo le taʻavale lautele - o loʻo matou faʻamoemoeina. . Ma aua nei galo ia i tatou, i le taimi nei, e tusa ma le 400,000 tagata faʻatau naunau i luga o le lisi faʻatali mo le mea fou na faia o le American brand.

E ui lava i faʻasalalauga uma, e itiiti pe leai se mea na iloa e uiga i le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, e ese mai le tau faʻavae ($ 35 afe) ma le tutoʻatasi (350 km). Seia oo mai i le asō.

I luga o le upega tafaʻilagi a Tesla, e mafai ona e mauaina le laulau o loʻo i lalo.

Tesla Model 3 - lisi faʻamatalaga
Tesla Model 3 - lisi faʻamatalaga

E tusa ai ma le tala a Elon Musk, o le Tesla Model 3 o le a sili atu ona faʻatusatusa ma sili atu ona faigofie le faʻataʻitaʻiga o le Model S. O le mea lea ina ua maeʻa ona fesiligia e nisi o tagata faʻatau pe tatau ona suia a latou Model S i le Model 3.

E ui lava o le Faʻataʻitaʻiga 3 o la tatou faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai, e le o le "Version 3" poʻo le "soʻo tupulaga Tesla". (...) O le Faʻataʻitaʻiga 3 e laʻititi ma faigofie, ma o le a oʻo mai ma le itiiti ifo o filifiliga nai lo le Model S.

Elon Musk, Pule Sili o Tesla

O lenei lisi faʻamatalaga o loʻo faʻaalia atili ai faʻamatalaga auiliili o le Faʻataʻitaʻiga 3 i le lumanaʻi ma faʻamaonia faʻamatalaga a le pule sili a Tesla. Amata i le tele: 4.69 m le umi, toetoe lava 30 cm laʻititi nai lo le 4.97 m o le Model S.

O le faigofie faʻasalalau e mafai ona faʻamaonia i luga o le laulau, i le aitema "faʻapitoa", lea e faʻaalia ai o le Faʻataʻitaʻiga 3 o le a itiiti ifo i le 100 faʻatulagaina, faʻatusatusa i le sili atu i le 1500 o le Model S.

O faʻamaumauga o totoe o loʻo maua o loʻo faʻaalia ai o totonu ole Model 3 o le a naʻo le 15-inisi le ogatotonu o le lau e faʻapipiʻi uma ai faʻamatalaga, gafatia mo nofoa e lima (o le Model S e mafai ona toe lua), ma le aofaʻi atoa o pusa ato (luma. ma tua) o le a tusa ma le afa o le Model S. I le faatinoga o mataupu, e faalagolago i le lomiga, le Model S e mafai ona oo atu i le 60 mph (96 km / h) i se "valea" 2.3 sekone. Ole Fa'ata'ita'iga 3 e le'o iloa pe fia ni fa'aliliuga o le ai ai, ae mo le ulua'i fa'aaliga, Tesla fa'asalalau e uiga ile 5.6 sekone. Lea ua matua vave tele.

O se faʻamatalaga taua e faʻatatau i le faʻapipiʻiina o maa o le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi. E mafai e tagata o lo'o iai nei le Model S ona fa'atumuina ma'a i Tesla Rapid Charge Stations mo le leai o se totogi, o se mea i le lumana'i o le Model 3 e le tatau ona totogi mo lo latou fiafia.

Ole Tesla Model 3 ile numera

  • 5 nofoaga
  • 5.6 sekone mai le 0-96 km/h (0-60 mph)
  • Fuafuaga mamao: +215 maila / +346 km
  • Tailgate faitotoa: tatala tusi lesona
  • Atopa'u malosi (tu'ufa'atasi luma ma tua): 396 lita
  • E tatau ona totogi le fa'aogaina o nofoaga e fa'atauina ai Tesla
  • 1 15-inisi fa'aali lau pa'i
  • E itiiti ifo i le 100 fa'atonuga e mafai
  • Taimi fa'atali fa'atatau: + 1 tausaga

O le Tesla Model 3 ua faʻatulagaina mo le tuʻuina atu ia Iulai 3, 2017, o se aso na faʻaalia foi mo lona ulufale atu i le gaosiga.

Faitau atili