Ua avea Monteiro ma ta'ita'iga a le WTCC

Anonim

Soo se tasi e fiafia i tuuga o le a tuua Vila Real ua faamalieina. O tuuga e lua o le taamilosaga a le WTCC i Potukale sa malosi.

O le mea fou o le "joker lap", faatasi ai ma le finauga faifaipea a Tiago Monteiro mo nofoaga o le pulelaa, na faaosofia ai le toatele o le au maimoa na malaga atu i tulaga o le Vila Real circuit.

O le tulaga 2 (Tu'uga 1) ma le tulaga lona 3 (Tu'uga 2) o le mea sili lea e mafai e le avetaavale Potukale ona fai. . Ae paga lea, o faʻafitauli i le Honda #18 o le faʻamalolo i luma i le taimi o le agavaʻa na taofia ai le taʻavale Potukale mai le manumalo manaʻomia.

O le fa'ato'a i Vila Real e le faigofie, ma amata mai le laina lona lua i luga o le fa'asologa e toetoe a le mafai ai le misiona. O le manumalo na iu ina ataata ia Mehdi Bennani (Citroen), o le na faʻaopoopoina lona manumalo lona lua i lenei vaitau.

Fuafuaga B

Ina ua mae’a le fa’aletonu i le Nurburgring, lea na faia’ina ai Tiago Monteiro le siamupini – ona o fa’aletonu o pa’u o lana Honda Civic Type R – toe fo’i Tiago Monteiro i le ta’imua o le WTCC.

Faʻasaga i le "toetoe a le mafai" misiona e manumalo i le fale, na tusia e le pailate Potukale se fuafuaga B:

Ina ua mae’a le agava’a ananafi, sa fa’amoemoe e toe fo’i i le tulaga maualuga i le siamupini.

Faataunuuina Misiona. O Nicky Catsburg (Volvo Polestar) na taunuu i Potukale e avea ma taitai siamupini, na le mafai ona aloese mai le faiaina o le 10 'ai ia Tiago Monteiro, lea na toe tuua le auala Trás-os-Montes i le ulu o le siamupini.

Faitau atili