SEAT na faateia le Tupu o Sepania i lana taavale muamua

Anonim

Ua uma ona tatou puipuia iinei e leai se alofa e pei o le muamua. SEAT faʻamaonia o tatou mafaufauga ma filifili e faateʻia Lana Tupu, Tupu Filipe VI o Sepania, i le toe faʻaleleia o lana taavale muamua: SEAT Ibiza 1.5 penisini. O se taavale na ofoina atu e lona tama, le Tupu o Juan Carlos, ina ua 18 ona tausaga.

Talu ai ona o se Ibiza faʻapitoa e tatau ona tausia faʻapitoa, o tagata tomai faapitoa mai le faʻailoga Sipaniolo ua toe faʻafoʻisia le faʻataʻitaʻiga "uaea i le wick". O se toe fa'afo'isia e leai se mea na tu'ua i se avanoa. A maeʻa lenei galuega tele toe faʻaleleia (i ata faʻapipiʻi) e leai se tasi e fai mai o lena Nofo auro Ibiza ua ufiufi le silia ma le 150,000 km.

O le vaega pito sili ona faigata, e tusa ai ma le au a le SEAT, o le toe faʻafoʻisia lea o le uluai faiga o tui Porsche, lea ina ua mavae ni nai tausaga o le le toaga na faʻalavelave ai le misiona mo le au faʻapitoa.

FESOASOANI: Seat e faamanatu le 30th anniversary o le talavou Ibiza, aoao e uiga i le talafaasolopito o le faataitaiga

Isidre López, o le faatonu o le matagaluega masani i le SEAT, ua uma ona faailoa mai e faapea, pe a maeʻa lenei mafutaga puupuu, o le Ibiza o le Tupu o Sepania o le a mulimuli i lona ala i le aoina o le ituaiga, e aofia ai le sili atu i le 250 classics.

SEAT na faateia le Tupu o Sepania i lana taavale muamua 22468_1

Faitau atili