Lexus RC F GT3 fa'avavevave i Geneva Motor Show

Anonim

Ole ta'avale fa'atauva'a fou Lexus o le a fa'alauiloa muamua i Europa i Sineva i le vaiaso a sau.

Lexus LS 500h fou e le na o le pau lea o le faʻaopoopoga fou i le faʻailoga Iapani mo le Geneva Motor Show. I le faʻaopoopoga i le taulaʻi atu i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga, e manaʻo foi Lexus e faʻamalosia lona ata faʻavaomalo i le va o tagata faʻatauvaʻa ma faʻateleina lona taulaʻi i taʻaloga taʻavale i le 2017.

E pei o lea, faatasi ai ma le saloon hybrid o le ai ai le taavale tauvaga fou a Lexus, le Lexus RC F GT3 . O lenei faʻataʻitaʻiga, lea ua faʻatasi nei le FIA, o le a auai i le vasega GTD o le IMSA WeatherTech SportsCar Championship Series (USA), le GT300 vasega o le Super GT Series (Iapani) ma le tele o tuuga filifilia i Europa.

Lexus RC F GT3 fa'avavevave i Geneva Motor Show 22499_1

TOFITAI: Ua uma ona matou aveina le Lexus IS 300h fou i Potukale

I totonu o Europa, Farnbacher Racing ma Emil Frey Racing - 'au na tauva ma le RC F GT3 prototype i le tausaga talu ai - o le a faʻaauau pea ona atiaʻe le taʻavale i le vaitau atoa, ma le faʻamoemoe e tauva i se tulaga maualuga i le lumanaʻi i tuuga GT3. konetineta».

Lexus RC F GT3 fa'avavevave i Geneva Motor Show 22499_2

Lexus RC F GT3 ua faʻapipiʻiina i le 5.4 lita V8 afi ma sili atu i le 500 hp, faʻatasi ma le 6-saosaoa sequential gearbox. Manatua o le tausaga talu ai na avea ai Lexus ma uluai ituaiga Asia na manumalo i se tuuga siamupini tumau a le VLN i le Nürburgring Nordschleife ma le RC F GT.

Saili e uiga i tala fou uma na fuafuaina mo le Geneva Motor Show iinei.

Lexus RC F GT3 fa'avavevave i Geneva Motor Show 22499_3

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili