Volvo. O afi fa'afefiloi mo galuega mamafa

Anonim

O se fa'ata'ita'iga sili atu o le I-See system e mafai ai e le faiga fa'atautaia ona pulea le fa'atonuga o le afi ma, pe a mana'omia, tape.

O le tele o tagata latou te le iloa o loʻo sili atu le alualu i luma o le pisinisi loli pe sili atu nai lo le pisinisi o taavale. O nisi o faiga o loo faaaogāina nei i totonu o tatou taavale i le avea ai o se aoga ua tele tausaga i le tautuaina o taavale mamafa.

O le matagaluega o taavale mamafa a Volvo e manaʻo e fai ni nai laasaga i lenei itu. E pei? Atia'e ni fofo fa'atosina atamai e fa'aoga i le isi augatupulaga o loli. O le fa'amoemoe o le fa'aitiitia tele o le fa'aaogaina ma le fa'aoso o nei ta'avale. O le manatu o loʻo e vaʻaia i ata o le lona lua o augatupulaga o se faʻataʻitaʻiga na faʻaalia muamua i le tausaga talu ai.

Volvo. O afi fa'afefiloi mo galuega mamafa 22500_1

O le fofo o loʻo tuʻuina atu nei e Volvo e tuʻufaʻatasia ai le afi D13 ono-silinder i totonu (le tutusa lea na tauivi tulimanu ma le S60 Polestar) ma se iunite eletise. O loʻo faʻatatau e le faʻailoga faʻatasi ai ma lenei faiga e mafai ai ona ausia le faʻaaogaina ma le faʻaosoina e oʻo atu i le 30% maualalo - faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻaleleia o le ea e faʻaitiitia ai le toso.

E faapefea ona aoga?

O le faiga e tutusa uma lava ma faiga fa'apipi'i o lo'o maua i totonu o pisinisi tau ta'avale - e fa'aogaina ai le malosi o le fa'ateteleina ma le pa'u ifo e fa'atumu ai ma'a. Ae faatasi ai ma se eseesega taua e tasi: o le isi augatupulaga o le Volvo's I-See system (lea e faaauupegaina ai lenei manatu) e mafai ona faʻamoemoeina faʻalavelave i luga o le auala ma faʻapipiʻi le afi e foia ai na eseesega sili atu ona lelei. O loʻo faʻamoemoe le faiga e oʻo atu i le 5 kilomita o le auala.

Ae e iai isi mea. I a'ega tifato ma i le saoasaoa o le folau e mafai lava ona tape le afi D13. O le isi mea fou o le mafai lea ona faimalaga i le 10 kilomita i le 100% eletise eletise.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili